UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Juventus İddaa Tahmini 06.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde yeni sezon heyecanı dev bir maçla başlıyor. H Grubu‘nda PSG ile Juventus karşı karşıya geliyor. 6 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, PSG galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.73, Juventus galibiyetine ise 8.57 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.19, beraberliğe 4.80, konuk ekibe ise 7.01 oran veriyor.

PSG Çok Formda

Christophe Galtier yönetiminde PSG, Fransa Ligue 1’i domine etti. Kısa sürede liderlik koltuğunu ele geçiren ev sahibi, son şampiyon unvanına yakışan bir başlangıç yaptı. 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlikle 16 puan toplamayı başaran ev sahibi, tam 22 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 4 gole izin verdi. Geçen sezon şampiyonluğa rağmen Mauricio Pochettino ile yollar ayrıldı. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna bir türlü ulaşamayan PSG, yeni hocası Galtier ile gözünü ilk Devler Ligi şampiyonluğuna dikti. Galtier’in göreve gelmesiyle birlikte Mbappe, Messi ve Neymar 3’lüsü harikalar yaratmaya başladı. 3 isim kısa sürede Fransa Ligue 1’e damga vurdu. şampiyonlar Ligi H Grubu’nda mücadele edecek olan ev sahibi, kağıt üzerinde en zorlu rakibi Juventus’u sahasında konuk edecek. PSG, Şampiyonlar Ligi serüvenine galibiyetle başlamak istiyor.

Juventus Galibiyet Adına Zorlandı

Juventus cephesinde Massimiliano Allegri dönemi devam ediyor. Geçen sezon İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk hedefinden uzak kalarak sezonu 4. olarak tamamlayan, Şampiyonlar Ligi’ne ise Son 16 Turu’nda veda eden Juventus, Allegri yönetiminde yola devam kararı aldı. Transfer döneminde Federico Chiesa, Bremer, Filip Kostic, Paul Pogna, Andrea Cambiaso, Angel Di Maria takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftayı namağlup bir performansla geçirdi. 2 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan JUVE, namağlup performansıyla şampiyonluk yarışında umutlanırken, beraberlikler ise moralleri bozdu. Geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanından 1-1’likle dönen konuk ekip, Vlahovic’in harika performansına rağmen 5 maçtan 2 galibiyet çıkarabildi. Yıldız golcü 4 maçta 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Konuk ekip sezonun en zorlu sınavını PSG deplasmanında verecek.

PSG – Juventus Maç Bilgileri

PSG – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Des Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Juventus cephesinde ise Paul Pogba, Federico Chiesa ve Wojciech Szczesny’in sakatlıkları devam ediyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Marco Verratti, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de sezona harika bir başlangıç yapan PSG, yıldızlarıyla etkisini devler sahnesine taşımak istiyor. Juventus ise ligde namağlup performansını devler sahnesine taşımak hedefinde. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG iç sahada açılışı galibiyetle yaparken, iki takımda 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı. Ev sahibi 2 golle kazanırken, Juventus ise deplasmanda tek golle mağlup oldu.