Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Empoli İddaa Tahmini 05.09.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 5. hafta heyecanı 5 Eylül Pazartesi akşamı devam ederken, Salernitana evinde Empoli’yi konuk edecek. S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 19:30.

intobet, Salernitana galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.45, Empoli galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.98, beraberliğe 2.97, konuk ekibe ise 2.88 oran veriyor.

Salernitana Yükselişe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonun ilk galibiyetini iç sahada Sampdoria’ya karşı 4-0’lık skorla alan Salernitana, geçtiğimiz hafta ise Bologna deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü ve yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkardı. Sezon açılışını Roma karşısında 1-0’lık mağlubiyetle yapan Salernitana, son 3 haftadan 5 puan topladı. Geçen sezon uzun bir süre İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olarak, küme düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, son haftalarda büyük bir sürprizle ligde kalmayı başarmıştı. Yeni sezonda daha güçlü bir kadro kuran Salernitana, Davide Nicola önderliğinde iyi bir açılış yaptı. 3 maçtır kaybetmeyen ev sahibi, Empoli karşısında seriyi sürdürmek istiyor.

Beraberliklerin Takımı Empoli

Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır üstünlüğünü korumayı başaramazken, ilk 4 haftanın tamamında puan kaybetti. Göreve sezon başında Paolo Zanetti’yi getiren konuk ekip, açılışı Spezia deplasmanında 1-0’lık mağlubiyetle yaparken, son 3 haftayı 1’er puanla tamamladı. Golsüz Fiorentina beraberliğinin ardından, son 2 hafta Lecce ve Hellas Verona karşısında 1-0’lık üstünlüğü yakalayan konuk ekip, üstünlüğünü koruyamadı ve son 2 haftayı 1-1’lik beraberliklerle geçti. Galibiyet hasreti devam eden Empoli ilk 2 haftada skor üretmeyi başaramazken, son 2 haftada rakip fileleri havalandırmayı başardı. Galibiyet için yeterli olmayı başaramasa da adım adım yükselen bir performans grafiğine sahip olan konuk ekip, ilk galibiyetini Salernitana deplasmanında almak istiyor.

Salernitana – Empoli Maç Bilgileri

Salernitana – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana takımında Ivan Radovanovic, Matteo Lovato, Emil Bohinen ve Franck Ribery’nin sakatlıkları devam ediyor. Empoli cephesinde ise Lorenzo Tonelli, Nicolo Cambiaghi ve Tommaso Baldanzi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Federico Fazio, Tonny Vilhena, Emil Bohinen, Giulio Maggiore, Antonio Candreva, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Pasquale Mazzocchi.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Ardian Ismajli, Nedim Bajrami, Filippo Bandinelli, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Mattia Destro, Sam Lammers.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon iki takım içinde puan kayıplarıyla başladı. Son haftalarda etkisini arttıran Salernitan ve Empoli, bu hafta skor üretmeyi başaracak ve son ana kadar galibiyet peşinde koşacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.56

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadeleden kazanan çıkmadı. Salernitana ve Empoli, 90 dakika sonunda 2’şer kez rakip fileleri havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.