UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Salzburg Milan İddaa Tahmini 06.09.2022

Salzburg sahasında Milan‘ı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nun açılış maçı, 6 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Zorlu mücadeleyi EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Salzubrg galibiyetine 3.45, beraberliğe 3.65, Milan galibiyetine ise 2.14 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Salzburg Sezona İyi Başladı

Avusturya Bundesliga’da son 10 yıla şampiyonluklarıyla damga vuran Salzburg, ligi domine etmeyi başarırken önemli yıldızları yetiştirdi. Geçen sezon şampiyonluk kupasını kaldıran ev sahibi, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Son 16 başarısı göstermişti. Yeni sezon öncesi Brenden Aaronson, Karim Adeyemi, Mohamed Camara ve Rasmus Kristensen yüksek bonservis bedelleriyle Avrupa’nın önemli takımlarına transfer olurken, ev sahibi gidenlerin yerini Karim Konaté, Fernando, Strahinja Pavlovic ve Lucas Gourna-Douath transferleriyle doldurdu. Avusturya Bundesliga’da ilk 7 haftayı 6 galibiyet, 1 mağlubiyetle geçiren Matthias Jaissle’nin öğrencileri, son 5 haftadan galip ayrıldı. Attığı 18 gole karşılık, kalesinde 3 gole izin veren Salzburg, yeniden Bundesliga’yı domine ederken, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’na çevirdi. Milan, Chelsea ve Dinamo Zagreb ile eşleşen ev sahibi, devler sahnesinde bir kez daha sürpriz peşinde olacak.

Milano Derbisinde Zafer Milan’ın

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, geçtiğimiz hafta Milano derbisinden 3-2’lik galibiyetle ayrılırken, yeni sezonda liderlik koltuğunun ortağı oldu. Stefano Pioli ve öğrencileri 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başarırken, namağlup performans grafiğiyle lige damga vurmaya devam etti. Napoli ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan konuk ekip, 5 maç sonunda 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde 5 gole izin verdi. İnter karşısında 1-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete uzanan konuk ekipte, Refael Leo attı 2 gol, 1 asistle derbiye damgasını vurdu. 11 yıl aranın ardından şampiyonluk kupasını kaldıran Milan, Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda, Salzburg, Chelsea ve Dinamo Zagreb ile mücadele edecek. Geçen sezon devler sahnesinde gruplardan çıkamayan ve en zayıf halkalardan biri haline gelen Milan, Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak boy göstereceği Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmak istiyor.

Salzburg – Milan Maç Bilgileri

Salzburg – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salzburg takımında Mamady Diambou’nun sakatlığı bulunuyor. Milan cephesinde ise Zlatan Ibrahimovic, Alessandro Florenzi ve Rade Krunic’in sakatlıkları devam ediyor.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Oumar Solet, Wöber, Amar Dedic, Nicolas Capaldo, Dijon Kameri, Nicolas Seiwald, Maurits Kjaergaard, Noah Okafor, Fernando.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Pierre Kalulu, Davide Calabria, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Ante Rebic, Rafael Leao, Junior Messias.

İddaa Tahmini

Avusturya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonları, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya geliyor. E Grubu’nun açılışında Salzburg ve Milan’ın iyi başlangıçlar yaparak, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. Salzburg maça erken bir golle başlarken, Milan devre arasına girmeden rakibine karşılık verdi. İlk yarıda skor ikinci 45 dakikada bozulmadı. Kazananları tebrik ederiz.