Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Lecce Bahis Tahmini 05.09.2022

Torino iç sahada Lecce‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 5. hafta mücadelesi 5 Eylül Pazartesi günü sahne alırken, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21:45’te canlı yayınlanacak.

Best10, Torino galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.70, Lecce galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Torino 3 Hafta Sonra Mağlup

İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftasında Atalanta deplasmanına namağlup bir performans grafiğiyle konuk olan Torino, 90 dakika boyunca kalesinde gördüğü yoğun baskıdan çıkamadı ve sezonun ilk mağlubiyetini 3-1’lik skorla aldı. Ivan Juric’in öğrencileri, ilk 3 haftada Monza ve Cremonese’yi mağlup etmiş, Lazio ile evinde 0-0 berabere kalarak 7 puan toplamıştı. Sezona iyi bir başlangıç yapan ev sahibi, rakip Atalanta olunca karşı koyamadı. Sezon başında 11 transferle kadrosunu güçlendiren Torino, karşımıza geçen sezondan çok daha iyi bir performans grafiğiyle çıktı. Atalanta karşısında savunma direnci penaltı golüyle kırılırken, skor golsüz beraberlikle devam ettiği süre boyunca Torino iyi bir mücadele sergiledi. 4 maçtan 1 mağlubiyet alan ev sahibi, sezona iyi bir başlangıç yaptı ve yeni transferleriyle üst sıraların iddialı takımlarından biri haline geldi.

Lecce Galibiyete Hasret

İtalya Serie A Ligi’nin 4. haftasında Napoli deplasmanına konuk olan Lecce, zorlu deplasmandan 1-1’lik mağlubiyetle dönerek galibiyet hasretini 4 haftaya çıkarırken, sergilenen futbol gelecek haftalar adına umut verdi. Marco Baroni ve öğrencileri ilk 2 haftayı İnter ve Sassuolo mağlubiyetleriyle geçirirken, son 2 haftadan 1’er puan topladı. Ligin yeni temsilcisi ilk 2 haftanın zayıf halkaları arasında yer alırken, son 2 hafta çok daha iyi bir mücadele ortaya koydu ve önce Empoli ardından Napoli’ye geçit vermedi. Özellikle Napoli deplasmanında sergilenen futbolu incelediğimizde Lecce’nin yükselişe geçtiğini söyleyebiliriz. Ligin yeni temsilcisi henüz İtalya Serie A Ligi sahnesinde galibiyetle tanışmadı. 4 maçın 3’ünde skor üretmeyi başaran Lecce, Torino deplasmanında puan kayıplarına son vermek istiyor.

Torino – Lecce Maç Bilgileri

Torino – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino takımında Aleksey Miranchuk, David Zima ve Wilfried Singo’nun sakatlıkları devam ediyor. Lecce cephesinde ise Mert Çetin ve Joel Voelkerling Persson’un sakatlıkları devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Mergim Vojvoda, Nemanja Radonjić, Samuele Ricci, Karol Linetty, Antonio Sanabria, Marko Pjaca.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Kristijan Bistrovic, Morten Hjulmand, Espeto, Federico Di Francesco, Assan Ceesay, Joan Gonzàlez.

İddaa Tahmini

İlk mağlubiyetini aldıktan sonra evinde kazanarak toparlanmak isteyen Torino ve son 2 haftada aldığı beraberliklerle toparlanma sinyalleri veren Lecce, zorlu 90 dakikada karşılıklı goller bulmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Torino iç sahada Nikola Vlasic’in golüyle 3 puana uzandı. Lecce engelini tek golle geçmeyi başaran Torino, savunma hattında hata yapmadı. Ev sahibi Serie A Ligi’nde iyi performansını sürdürüyor.