İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 06.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde 6 Eylül Salı akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Salzburg – Milan: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Salzburg sahasında Milan’ı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun açılış maçı, 6 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Zorlu mücadeleyi EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Avusturya Bundesliga’da son 10 yıla şampiyonluklarıyla damga vuran Salzburg, ligi domine etmeyi başarırken önemli yıldızları yetiştirdi. Geçen sezon şampiyonluk kupasını kaldıran ev sahibi, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise Son 16 başarısı göstermişti. Yeni sezon öncesi Brenden Aaronson, Karim Adeyemi, Mohamed Camara ve Rasmus Kristensen yüksek bonservis bedelleriyle Avrupa’nın önemli takımlarına transfer olurken, ev sahibi gidenlerin yerini Karim Konaté, Fernando, Strahinja Pavlovic ve Lucas Gourna-Douath transferleriyle doldurdu. Avusturya Bundesliga’da ilk 7 haftayı 6 galibiyet, 1 mağlubiyetle geçiren Matthias Jaissle’nin öğrencileri, son 5 haftadan galip ayrıldı. Attığı 18 gole karşılık, kalesinde 3 gole izin veren Salzburg, yeniden Bundesliga’yı domine ederken, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’na çevirdi. Milan, Chelsea ve Dinamo Zagreb ile eşleşen ev sahibi, devler sahnesinde bir kez daha sürpriz peşinde olacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, geçtiğimiz hafta Milano derbisinden 3-2’lik galibiyetle ayrılırken, yeni sezonda liderlik koltuğunun ortağı oldu. Stefano Pioli ve öğrencileri 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başarırken, namağlup performans grafiğiyle lige damga vurmaya devam etti. Napoli ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşan konuk ekip, 5 maç sonunda 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde 5 gole izin verdi. İnter karşısında 1-0 geriden gelerek 3-2’lik galibiyete uzanan konuk ekipte, Refael Leo attı 2 gol, 1 asistle derbiye damgasını vurdu. 11 yıl aranın ardından şampiyonluk kupasını kaldıran Milan, Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda, Salzburg, Chelsea ve Dinamo Zagreb ile mücadele edecek. Geçen sezon devler sahnesinde gruplardan çıkamayan ve en zayıf halkalardan biri haline gelen Milan, Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak boy göstereceği Şampiyonlar Ligi’nde gruplardan çıkmak istiyor. Avusturya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonları, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde karşı karşıya geliyor. E Grubu’nun açılışında Salzburg ve Milan’ın iyi başlangıçlar yaparak, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Dinamo Zagreb – Chelsea: MS 2, 1.31 (iddaa) – 1.49 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun ilk haftasında, Dinamo Zagreb ile Chelsea karşı karşıya gelecek. 6 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile19:45’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Hırvatistan 1. Ligi’nin son şampiyonu ve yeni lideri Dinamo Zagren, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda mücadele edecek. Chelsea, Milan ve Salzburg gibi güçlü rakiplerle eşleşen ev sahibi, zorlu grupta sürpriz arayacak. Geçen sezon ligde şampiyonluk kupasını kaldıran, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 başarısı gösteren Zagreb, yeni sezonda Hırvatistan 1. Ligi’nde namağlup bir performans ortaya koydu. 8 maçtan 7 galibiyet, 1 beraberlik alan ev sahibi, attığı 27 gole karşılık, kalesinde 10 gole izin verdi. Şampiyonlar Ligi serüvenine ise 2. Eleme Turu’nda merhaba diyen Dinamo Zagren, sırasıyla Shkupi, Ludogorets ve Bodo/Glimt’i elemeyi başardı. Sadece Bodo/Glimt deplasmanında mağlup olan ev sahibi, rövanşta hatasını 4-1’lik galibiyetle telafi etti. Sezona iyi başlayan Ante Cacic’in öğrencileri, etkisi iç sahada Chelsea’ye karşı sürdürmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 2 sezon 1 şampiyonluk, 1 Çeyrek Final başarısı gösteren Chelsea, devler sahnesinde aradığı başarıyı Thomas Tuchel yönetiminde yakaladı. İngiltere Premier Lig sahnesinde ise geçen sezonu 3. olarak tamamlayan konuk ekip, yeni sezon öncesi Wesley Fofana, Marc Cucurella, Raheem Sterling, Kalidou Koulibaly, Carney Chukwuemeka, Pierre-Emerick Aubameyang transferleriyle şampiyonluğu hedeflerken, sezona istikrardan uzak bir başlangıç yaptı. 6 haftadan 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran Cheslea, son olarak sahasında West Ham’ı 2-1 mağlup etti ve güven tazeledi. Ligde henüz aradığı başarıyı bulamayan Chelsea, Şampiyonlar Ligi E Grubu’na galibiyetle başlamak istiyor. Konuk ekip Tuchel önderliğinde Şampiyonlar Lig karnesiyle güven vermeyi başardı. Şampiyonlar Ligi’nde son 2 sezon Tuchel önderliğinde aradığı başarıyı yakalayan Chelsea, yeni sezonda güçlenen kadrosuyla devler sahnesine galibiyetle merhaba diyecek ve Dinamo Zagreb deplasmanında 3 puanla dönecektir.

PSG – Juventus: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde yeni sezon heyecanı dev bir maçla başlıyor. H Grubu’nda PSG ile Juventus karşı karşıya geliyor. 6 Eylül Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Christophe Galtier yönetiminde PSG, Fransa Ligue 1’i domine etti. Kısa sürede liderlik koltuğunu ele geçiren ev sahibi, son şampiyon unvanına yakışan bir başlangıç yaptı. 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlikle 16 puan toplamayı başaran ev sahibi, tam 22 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 4 gole izin verdi. Geçen sezon şampiyonluğa rağmen Mauricio Pochettino ile yollar ayrıldı. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna bir türlü ulaşamayan PSG, yeni hocası Galtier ile gözünü ilk Devler Ligi şampiyonluğuna dikti. Galtier’in göreve gelmesiyle birlikte Mbappe, Messi ve Neymar 3’lüsü harikalar yaratmaya başladı. 3 isim kısa sürede Fransa Ligue 1’e damga vurdu. şampiyonlar Ligi H Grubu’nda mücadele edecek olan ev sahibi, kağıt üzerinde en zorlu rakibi Juventus’u sahasında konuk edecek. PSG, Şampiyonlar Ligi serüvenine galibiyetle başlamak istiyor. Juventus cephesinde Massimiliano Allegri dönemi devam ediyor. Geçen sezon İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk hedefinden uzak kalarak sezonu 4. olarak tamamlayan, Şampiyonlar Ligi’ne ise Son 16 Turu’nda veda eden Juventus, Allegri yönetiminde yola devam kararı aldı. Transfer döneminde Federico Chiesa, Bremer, Filip Kostic, Paul Pogna, Andrea Cambiaso, Angel Di Maria takviyeleriyle kadrosunu güçlendiren konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftayı namağlup bir performansla geçirdi. 2 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan JUVE, namağlup performansıyla şampiyonluk yarışında umutlanırken, beraberlikler ise moralleri bozdu. Geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanından 1-1’likle dönen konuk ekip, Vlahovic’in harika performansına rağmen 5 maçtan 2 galibiyet çıkarabildi. Yıldız golcü 4 maçta 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Konuk ekip sezonun en zorlu sınavını PSG deplasmanında verecek. Fransa Ligue 1’de sezona harika bir başlangıç yapan PSG, yıldızlarıyla etkisini devler sahnesine taşımak istiyor. Juventus ise ligde namağlup performansını devler sahnesine taşımak hedefinde. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.24

Bets10 Bahis Oranı: 25.03