Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lorient Lyon İddaa Tahmini 07.09.2022

beIN CONNECT ekranlarından 7 Eylül Çarşamba akşamı naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in erteleme mücadelesinde, Lorient ile Lyon karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 20:00.

Hovarda, Lorient galibiyetine 4.65, beraberliğe 4.25, Lyon galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Lorient Evine Galibiyetle Döndü

Lorient, Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı ve 10 puan toplamayı başardı. Ev sahibi sadece 2 hafta önce Lens’e deplasmanda kaybederken, 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği yakalamasına rağmen, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve sezonun ilk mağlubiyetini 5-2’lik skorla aldı. Geçtiğimiz hafta Ajaccio deplasmanında Dango Ouattara’nın tek golüyle galibiyet hedefine ulaşan Lorient, yeni hocası Regis Le Bris önderliğinde iyi bir performans grafiği ortaya koydu. Sadece ligin namağlup takımlarından Lens’e kaybeden Lorient, bu hafta erteleme maçında Lyon karşısına çıkacak. Ev sahibi 5 haftalık fikstürün tamamında skor üretmeyi başardı ve rakip savunmalara zor anlar yaşattı. Yeni sezonda Lorient’i mağlup etmek kolay değil.

Lyon Ligin En Formda Takımlarından

Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz haftayı galibiyetle noktalayan bir diğer takım ise Lyon oldu. Konuk ekip evinde konuk ettiği Angers’i 5-0 mağlup etmeyi başarırken, ilk 5 maçında 4. galibiyetine imza attı. Yeni transferler Tete ve Alexandre Lacazette ikilisi yeni sezona damga vururken, Peter Bosz ve öğrencileri ligin namağlup takımları arasında yer aldı. Sadece Reims deplasmanında 1-1’lik beraberlikle puan kaybeden Lyon, yeni sezonun en formda takımları arasında yer alıyor. 5 maçta 14 gol bulmayı başaran konuk ekip, kalesini ise sadece Angers karşısında gol kapatabildi. İlk 5 haftalık performansıyla şampiyonluk yarışında gösterilen Lyon, bu hafta erteleme maçında Lorient deplasmanına konuk olacak. Konuk ekipte hedef galibiyet.

Lorient – Lyon Maç Bilgileri

Lorient – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Yves Allainmat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Julien Laporte, Vincent Le Goff, Dango Ouattara, Enzo Le Fee, Laurent Abergel, Theo Le Bris, Gedeon Kalulu, Teremas Igoboras Moffi, Armand Lauriente.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Corentin Tolisso, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 5 hafta namağlup bir performans sergileyen ve 13 puan toplamayı başaran Lyon, erteleme maçında kazanarak lider ile puan farkını kapatacak ve zirvenin ortakları arasına girecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sezona sürpriz bir başlangıç yapan Lorient, Lyon engelini 3 gollük galibiyetle geçti. Kalesinde sadece 1 gole izin veren Lorient, rakibine yeni sezonun ilk mağlubiyetini yaşattı.