UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Porto Bahis Tahmini 07.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu heyecanı sürüyor. Porto deplasmanda, Atletico Madrid karşısında sürpriz arayacak. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Atletico Madrid ile Porto zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Atletico Madrid galibiyetinin 1.84, beraberlik tercihinin 3.55, Porto galibiyetinin ise 4.83 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Atletico Madrid Galibiyet Peşinde

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta sonu Anoeta’da konuk olduğu Real Sociedad ile yenişemedi. Morata’nın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bu sezon La Liga’da ilk 4 haftada 2 galibiyet alabilen Atletico Madrid, bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Grubun ilk maçında Porto’yu konuk edecekler. İki takım geçen sezon da aynı grupta yer almıştı. Porto karşısında favori olan Atletico Madrid’de savunmadan Stefan Savic sakat.

Porto Deplasmanda Kazandı

Porto, geçtiğimiz hafta sonu Portekiz Liga NOS’da Gil Vicente’nin konuğu oldu. Toni Martinez ve Galeno’nun ilk yarıda attıkları gollerle maçı 2-0 kazandılar. Bu sezon ligde 4. Galibiyetini elde eden Porto, tek mağlubiyetini ise Rio Ave deplasmanında yaşamıştı. Lider Benfica’nın 3 puan gerisinde yer alıyorlar. Bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid deplasmanına konuk olacaklar. Gruptaki diğer rakiplerinin Club Brugge ve Bayer Leverkusen olduğunu da belirtelim. Maç öncesinde Porto’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Atletico Madrid – Porto Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Porto Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de savunmadan Stefan Savic sakat.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Porto'nun ilk 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Pepe, David Carmo, Wendell, Mateus Uribe, Otavio, Stephen Eustaquio, Eduardo Galeno, Toni Martinez, Mehdi Taremi

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, maçın favorisi ama savunmaları güven vermiyor. Porto, hızlı oyunculara sahip ve çok çabuk rakip kaleye gidebiliyor. Wanda Metropolitano’da iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.83

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.06

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, zorlandı ama kazanmayı başardı. Uzatma dakikalarında buldukları 2 golle 3 puanı kaptılar.