UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Club Brugge Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 07.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında, Club Brugge ile Bayer Leverkusen kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Club Brugge – Bayer Leverkusen arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Club Brugge kazanır 3.1150, beraberlik 3.93, Bayer Leverkusen kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Club Brugge’den Üst Üste Galibiyetler

Club Brugge, Belçika Ligi’nde son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Brugge derbisinde Cercle Brugge’u konuk ettiler. Sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başaran Club Brugge’de moraller yerinde. Ligde üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Carl Hoefkens’in öğrencileri, bu hafta Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. B Grubunda mücadele edecek olan Belçika ekibi, ilk maçta Bayer Leverkusen’i konuk edecek. Maç öncesinde Club Brugge’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Bayer Leverkusen Savunmada Sıkıntılı

Bayer Leverkusen’de işler yolunda gitmiyor. Almanya Kupası’nda şok bir mağlubiyet alarak ilk turdan elenen Bayer Leverkusen, Bundesliga’da da yokları oynuyor diyebiliriz. İlk 5 hafta geride kaldı ve Bayer Leverkusen’in sadece tek galibiyeti var. Ligin 4. Haftasına konuk oldukları Mainz’i deplasmanda 3-0 mağlup ederek ilk kez galibiyet sevinci yaşamışlardı. Geçen hafta Freiburg’a 3-2 kaybettiler ve yine moraller bozuldu. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Club Brugge’e konuk olacaklar. Savunmada sıkıntılar yaşayan Bayer Leverkusen, üst üste 6 resmi maçtır kalesinde gol görüyor.

Club Brugge – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Club Brugge – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jan Breydel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Clinton Mata, Brandon Mechele, Abakar Syyla, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Hans Vanaken Skov Olsen, Kamal Sowah, Ferran Jutgla

Bayer Leverkusen'in ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Robert Andrich, Kerem Demirbay, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby, Patrik Schick

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Club Brugge, Bayer Leverkusen’a nazaran sezona daha iyi başladı ama Bayer Leverkusen’in kadro kalitesi son derece iyi. Belçika’da oynanacak maçta bol gol izleyeceğimizi düşünüyorum. Hem Club Brugge hem de Bayer Leverkusen gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Club Brugge, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyet ile başladı. Taraftarı önünde konuk ettikleri Bayer Leverkusen’i tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar.