UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Dynamo Kiev İddaa Tahmini 08.09.2022

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında, Fenerbahçe ile Dynamo Kiev kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele saat 19.45’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe ve Dynamo Kiev arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 1.70, beraberlik 4.20, Dynamo Kiev kazanır ise 4.95 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Rahat Kazandı

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçen haftayı galibiyet ile kapattı. Kadıköy’de konuk ettikleri Kayserispor’u 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Bu sezon Süper Lig’de 3. Galibiyetini alan Fenerbahçe, bu hafta içi Avrupa Ligi mesaisine çıkacak. Grubun ilk maçında, Dynamo Kiev’i konuk edecekler. Ukrayna ekibi ile sezon başında UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde karşı karşıya gelen Jorge Jesus’un ekibi, 0-0 ve 2-1’lik sonuçlar ile Dynamo Kiev’e elenmişti. Fenerbahçe adına bir nevi rövanş maçı olacak. Yoğun taraftar desteğiyle de Fenerbahçe’nin maçın net favorisi olduğunu belirtelim. Fenerbahçe’de Serdar Dursun, Mauricio Lemos ve Filip Novak kadroda yok. Serdar Aziz ve Nazım Sangare ise sakat olan isimler.

Dynamo Kiev Kötü Başladı

Dynamo Kiev, bildiğimiz gibi sezona UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başlamıştı. Fenerbahçe ve Sturm Graz’ı eleyen Mircea Lucescu’nun ekibi, play off turunda Benfica’ya elendi ve yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. Ukrayna Premier Lig’de ise 2 hafta geride kaldı ve Dynamo Kiev’in ilk 2 maçta puan alamadığını belirtelim İlk hafta Dnipro’ya geçen hafta ise Zorya’ya mağlup oldular. Avrupa Ligi grubunda ise ilk maçta Fenerbahçe’nin konuğu olacaklar. Dynamo Kiev’in gruptaki diğer rakipleri ise Rennes ve AEK Larnaca. Fenerbahçe maçı öncesinde Dynamo Kiev’de Ilya Zabarnyi kart cezalısı.

Fenerbahçe- Dynamo Kiev Maç Bilgileri

Fenerbahçe- Dynamo Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kadıköy’de oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Serdar Dursun, Mauricio Lemos ve Filip Novak kadroda yok. Serdar Aziz ve Nazım Sangare ise sakat olan isimler.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Luan Peres, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Joshua King, Enner Valencia, Joao Pedro

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Benjamin Verbic, Denys Garmash, Artem Besedin

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, maçın favorisi. Dynamo Kiev, Ukrayna Ligi’nde sezona kötü başladı. Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nde bu sahada elediler ama bu kez senaryo çok daha farklı. Fenerbahçe’den grubun ilk maçında galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, 90+2’de Batshuayi ile güldü. Dynamo Kiev’i Kadıköy’de 2-1 mağlup ettiler ve Avrupa Ligi’ne galibiyet ile merhaba dediler.