İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 07.09.2022

7 Eylül Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi ve Fransa Ligue 1 sahnesinde yer alan mücadeleleri kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Tottenham – Marsilya: İY 0, 2.11 (iddaa) – 2.42 (intobet) ; İddaa fikstüründe 7 Eylül Çarşamba akşamı yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk hafta mücadelesinde, Tottenham ile Marsilya karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadeleyi, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. İngiltere Premier Ligi’nde haftayı iç sahada 2-1’lik Fulham galibiyetiyle noktalan Tottenham, namağlup performansını sürdürdü. İlk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan toplamayı başaran Tottenham, Arsenal ve Manchester Cityi le birlikte ligin en formda takımı. Ev sahibinde Conte etkisini izliyoruz. Tecrübeli teknik adam geçen sezon ortasında göreve gelirken, takımını Şampiyonlar Ligi’ne taşıdı. Yeni sezonda Richarlison, Cristian Romero, Bissouma, Udogie, Spence, Ivan Perisic, Forster ve Lengelt transferleriyle kadrosunu güçlendiren Tottenham, transfer dönemindeki başarısını sahaya taşıdı. 6 maçta 12 gol atan ev sahibinde, Hary Kane 5 gollük katkı sağladı. İç sahada 3’te 3 yapmayı başaran Tottenham, sahasında Marsilya’yı konuk edecek. Yeni sezonda göreve Igor Tudor’u getiren Marsilya, Pau Lopez, Mattéo Guendouzi, Jordan Veretout, Luis Suárez, Cengiz Ünder, Arkadiusz Milik, Jonathan Clauss ve Alexis Sanchez transferleriyle şampiyonluk için güçlü bir kadro kurdu. Tudor sezon başında büyük eleştirilere maruz kalırken, konuk ekip namağlup performansıyla rüşdünü ispatladı. Fransa Ligue 1’de 6 maçtan 5 galibiyet, 1 beraberlikle 16 puan toplamayı başaran Marsilya, son şampiyon PSG ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Ligue 1’in en formda takımları arasında yer alan konuk ekip, son olarak deplasmanda Auxerre’yi 2-0 mağlup etti. Alexis Sanchez 3 golle imza atarak dikkat çekerken, yeni transferler Nuno Tavares, Luis Suarez ise 2’şer gole imza attı. Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda mücadele edecek olan Marsilya, namağlup performansını zorlu Tottenham deplasmanında sürdürmek istiyor. İki takım kendi liglerinde henüz mağlup edebilen çıkmadı. Yeni transferleriyle yeni sezona harika başlangıçlar yapan Tottenham ve Marsilya, zorlu Şampiyonlar Ligi mücadelesinin ilk yarısında birbirlerine geçit vermeyecektir. Maçta ilk yarının beraberlikle geçileceğini düşünüyorum.

Frankfurt – Sporting: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.59 (intobet) ; 7 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:45’te EXXEN platformundan canlı yayınlanacak olan, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk hafta mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Sporting karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da son 2 hafta 4’er golle alınan galibiyetler Eintracht Frankfurt cephesinde moralleri yerine getirdi. UEFA Avrupa Ligi’nin son şampiyonu olarak Almanya Bundesliga’da yeni sezona kötü bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk hafta aldığı 6-1’lik Bayern Münih hezimetinin ardından, Hertha Berlin ve Köln ile berabere kaldı. Son 2 haftada Werder Bremen’i deplasmanda 4-3, Leipzig’i ise iç sahada 4-0 mağlup etmeyi başaran Frankfurt, Şampiyonlar Ligi öncesi güven tazeledi. Daichi Kamada ve Randal Kolo ikilisi 7 gollük katlıklarıyla yükselişte önemli rol oynarken, Oliver Glasner’in öğrencileri Sporting karşısına moralli çıkıyor. İç saha avantajını iyi değerlendirmek isteyen ev sahibi, hücum hattındaki yükselen performansına devler sahnesinde güveniyor. Sporting transfer döneminde önemli bir gelir elde ederken, güç kaybetti. Matheus Nunes, Nuno Mendes, João Palhinha yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrılırken, konuk ekip gidenleri yerini Rúben Vinagre, St. Juste, Pedro Porro, Sotiris Alexandropoulos, Arthur Gomes ve Hidemasa Morita transferleriyle doldurmaya çalıştı. Portekiz Premier Ligi’nde ilk 5 haftayı 7 puanla tamamlayan konuk ekip, 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberliğe imza attı. Özellikle Porto derbisinde alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, Sporting büyük maç performansıyla güven vermedi. Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda, Frankfurt, Tottenham ve Marsilya ile mücadele edecek olan Sporting, yeni sezona yaptığı kötü başlangıcın ardından, telafiyi devler sahnesinde arayacak. Yeni sezonda inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan Frankfurt ve Sporting, Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezon açılışını golle yapacak ve 90 dakika sonunda skor üretecektir.

Lorient – Lyon: MS 2, 1.50 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; beIN CONNECT ekranlarından 7 Eylül Çarşamba akşamı naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in erteleme mücadelesinde, Lorient ile Lyon karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 20:00. Lorient, Fransa Ligue 1’de ilk 5 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı ve 10 puan toplamayı başardı. Ev sahibi sadece 2 hafta önce Lens’e deplasmanda kaybederken, 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği yakalamasına rağmen, ikinci yarıda skoru koruyamadı ve sezonun ilk mağlubiyetini 5-2’lik skorla aldı. Geçtiğimiz hafta Ajaccio deplasmanında Dango Ouattara’nın tek golüyle galibiyet hedefine ulaşan Lorient, yeni hocası Regis Le Bris önderliğinde iyi bir performans grafiği ortaya koydu. Sadece ligin namağlup takımlarından Lens’e kaybeden Lorient, bu hafta erteleme maçında Lyon karşısına çıkacak. Ev sahibi 5 haftalık fikstürün tamamında skor üretmeyi başardı ve rakip savunmalara zor anlar yaşattı. Yeni sezonda Lorient’i mağlup etmek kolay değil. Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz haftayı galibiyetle noktalayan bir diğer takım ise Lyon oldu. Konuk ekip evinde konuk ettiği Angers’i 5-0 mağlup etmeyi başarırken, ilk 5 maçında 4. galibiyetine imza attı. Yeni transferler Tete ve Alexandre Lacazette ikilisi yeni sezona damga vururken, Peter Bosz ve öğrencileri ligin namağlup takımları arasında yer aldı. Sadece Reims deplasmanında 1-1’lik beraberlikle puan kaybeden Lyon, yeni sezonun en formda takımları arasında yer alıyor. 5 maçta 14 gol bulmayı başaran konuk ekip, kalesini ise sadece Angers karşısında gol kapatabildi. İlk 5 haftalık performansıyla şampiyonluk yarışında gösterilen Lyon, bu hafta erteleme maçında Lorient deplasmanına konuk olacak. Konuk ekipte hedef galibiyet. Fransa Ligue 1’de ilk 5 hafta namağlup bir performans sergileyen ve 13 puan toplamayı başaran Lyon, erteleme maçında kazanarak lider ile puan farkını kapatacak ve zirvenin ortakları arasına girecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.49

intobet Bahis Oranı: 6.46