UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

HJK Helsinki Real Betis İddaa Tahmini 08.09.2022

8 Eylül Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi C Grubu‘nda ilk hafta heyecanı başlıyor. HJK Helsinki sahasında Real Betis‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak mücadeleyi, EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

intobet, HJK Helsinki galibiyetine 8.60, beraberliğe 5.40, Real Betis galibiyetine ise 1.37 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

HJK Helsinki Gol Yollarında Etkili

Finlandiya Veikkausliiga’nın son şampiyonu HJK Helsinki, UEFA Şampiyonlar Ligi seviyesi için yeterli olamazken, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Şampiyonlar Ligi serüvenine 1. Eleme Turu’nda merhaba diyen ev sahibi, Rigas Skola engelini zorlanmadan geçmeyi başarırken, Viktori Plzen karşısında hem ilk maçı hem de rövanşı kaybetti. UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’na doğrudan katılan Toni Koskela’nın öğrencileri, Maribor ve Silkeborg karşısında 4 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak C Grubu’nda yer aldı. İç sahada Plzen dışında tüm rakiplerini mağlup eden HJK Helsinki, deplasmanda ise sadece Maribor’u mağlup edebildi. Finlandiya Veikkausliiga’da normal sezonu 21 maçtan aldığı 14 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle lider tamamlayan ve 46 puanı bulunan ev sahibi, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağladı. İyi bir sezon geçiren HJK Helsinki, elemeler ve lig dahil 29 maçta boy gösterirken, 26 maçta rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Real Betis Sezona İyi Başladı

Manuel Pellegrini ve öğrencilerini yeni sezonda tek mağlup edebilen takım İspanya La Liga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid oldu. Real Betis yeni sezona kadro kalitesini koruyarak başlarken, Willian José, Luiz Henrique ve Luiz Felipe takviyeleriyle kadrosunu güçlendirmişti. İspanya La Liga’nın ilk 3 haftasında Elche, Mallorca ve Osasuna’yı mağlup eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta Real Madrid deplasmanına konuk oldu. Zorlu Santiago Bernabeu deplasmanında erken bir golle 1-0 geriye düşen Real Betis, 8 dakika içerisinde rakibine cevap vermeyi başardı ve devre arasına Sergio Canales’in golüyle 1-1’lik beraberlikle girdi. İkinci yarının hemen başında tekrar geri düşen konuk ekip, ilk yarıdaki gibi geriye düştükten sonra iyi bir mücadele ortaya koydu. Karşılaşma 2-1’lik mağlubiyetle sona erse de Betis ortaya koyduğu iyi mücadeleyle dikkat çekti. İlk 4 haftada iyi performanslar sergileyen konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde açılışı galibiyetle yapmak istiyor.

HJK Helsinki – Real Betis Maç Bilgileri

HJK Helsinki – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

HJK Helsinki cephesinde Valtteri Moren, Roope Riski ve Manuel Martic’in sakatlıkları devam ediyor. Real Betis takımında ise Nabil Fekir’in sakatlığı bulunuyor.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Jukka Raitala, Joona Toivio, Atomu Tanaka, Arttu Hoskonen, Yli-Kokko, Nassim Boujellab, Fabian Serrarens, Casper Terho, Eric Browne, Matti Peltola.

Real Betis'in ilk 11'i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Hector Bellerin, Victor Ruiz, Marc Bartra, Alex Moreno, Guido Rodriguez, Andres Guardado, Antonio Sanabria, Ruibal Garcia, Sergio Canales, Borja Iglesias.

İddaa Tahmini

İspanya La Liga’da ilk 4 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Real Betis, UEFA Avrupa Ligi’nde de harika bir başlangıç yaparak, HJK Helsinki deplasmanından rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.71

intobet Oranı: H2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Willian Jose’nin golleri Real Betis’i deplasmanda galibiyete taşıdı. Konuk ekip HJK Helsinki karşısında kalesini gole kapatırken, 2 golle 3 puanı aldı. Kazananları tebrik ederiz.