UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Bayern Münih İddaa Tahmini 07.09.2022

Avrupa’nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde 7 Eylül Çarşamba akşamı, İnter ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. C Grubu ilk hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22.00’de, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 3.79, beraberliğe 4.13, Bayern Münih galibiyetine ise 1.91 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.52, 2.5 Alt 2.60 oran kazandırıyor.

İnter Yorgun ve Moralsiz

İtalya Serie A Ligi’nde 5. hafta geride kalırken, şampiyonluk adayları arasında yer alan İnter 5 maçtan 9 puan topladı. İç sahada 2’de 2 yapmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, deplasmanda ise 3 maçtan 2 mağlubiyet, 1 galibiyet alabildi. Ev sahibinde yeni sezon heyecanı başlarken, derbi mağlubiyetleri moralleri bozdu. Yeni sezonda Lazio ve Milan derbilerini kaybeden İnter, büyük maçlarda yaptığı hatalarla güven vermekten uzak kaldı. Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Bayern Münih, Barcelona ve Viktoria Plzen ile mücadele edecek olan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Milano derbisinden aldığı 3-2’lik mağlubiyetle birlikte, sahaya moralsiz çıkacak. Derbide 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve yoğun bir efor sarf eden İnter, Alman devi karşısında namağlup iç saha serisini sürdürmek istiyor. İnter yorgun ve moralsiz olsa da dev maçı kazanarak güven tazelemek istiyor.

Bayern Münih Galibiyet Peşinde

Julian Nagelsmann ilk sezonunda Bayern Münih ile Almanya Bundesliga’da şampiyonluk kupasını kaldırırken, konuk ekip geleneği bozmadı ve şampiyonluk serisini 10 yıla çıkardı. Almanya Bundesliga’ya adeta ambargo kayan Bayern Münih, en son 2019 yılında kazandığı Şampiyonlar Ligi’ni bir kez daha kazanmak istiyor. Yeni sezona fırtına gibi başlayan konuk ekip, Bundesliga’da çıktığı 3 maçtan 3 galibiyet alırken, tam 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Son 2 haftada ise Gladbach ve Union Berlin engellerine takılan konuk ekip, oyun üstünlüğünü skora yansıtamadı. Mane takviyesiyle hücum hattını güçlendiren, de Light transferiyle ise savunmasını güçlendiren Bayern Münih, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Konuk ekip lig karnesiyle güven vermeyi başardı. C Grubu’na favori olarak merhaba diyecek olan Bavyera ekibi, İnter deplasmanında açılışı galibiyetle yapmak istiyor.

İnter – Bayern Münih Maç Bilgileri

İnter – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Romelu Lukaku.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Lucas Hernandez, Matthijs De Ligt, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Kingsley Coman, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da son 10 yılın şampiyonu Bayern Münih, harika performansını Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda galibiyetle taçlandıracak ve İnter’i deplasmanda mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da namağlup bir performans ortaya koyan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde açılışı İnter galibiyetiyle yaptı. Nagelsmann’ın öğrencileri bulduğu 2 gole karşılık, rakibine geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.