UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Malmö Braga Bahis Tahmini 08.09.2022

İddaa fikstüründe 8 Eylül Perşembe akşamı bizleri bekleyen UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk hafta mücadelesinde, Malmö ile Braga kozlarını paylaşacak. Eleda Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19:45’te canlı yayınlanacak.

Rexbet, Malmö galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.50, Braga galibiyetine ise 2.18 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Malmö Galibiyet Peşinde

Şampiyonlar Ligi için yetersiz kalan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise F91 Dudelange ve Sivasspor engellerini geçerek gruplara kalmayı başaran Malmö, D Grubu’nda mücadele edecek. İsveç Allsvenskan Ligi’nin son şampiyonu, yeni sezonda zor günler geçiriyor. 21 haftadan 10 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle liderin 11 puan gerisinde kalan Malmö, son 3 haftadan 1 puan çıkarabildi. Üst üste alınan Kalmar ve Elfsborg mağlubiyetleri ev sahibinde moralleri bozdu. Ligde bu sezon aradığı başarıyı bulamayan son şampiyon, rotasını UEFA Avrupa Ligi’ne çevirdi. İlk maçta Braga’yı sahasında konuk edecek olan Malmö, taraftarı önünde kazanarak zor günlerden çıkmak istiyor.

Braga 4 Maçtır Kazanıyor

Portekiz Premier Ligi’nde Braga rüzgarları esiyor. Yeni sezona harika bir başlangıç yapan konuk ekip, ilk hafta Sporting ile 3-3 berabere kaldıktan sonra, 4’te 4 yapmayı başardı. Namağlup bir performans grafiğiyle UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösterecek olan Artur Jorge’nin öğrencileri, 5 maç sonunda tam 18 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 4 haftadır kalesinde gole dahi izin vermedi. Famalicao, Maritimo, Arouca ve Vitoria Guimaraes karşısında çok rahat galibiyetler alan Braga, Malmö deplasmanına çok formda çıkacak. Konuk ekipte Simon Banza 5 gollük bir performans ortaya koyarken, Abel Ruiz ve Vitor Oliveira ikilisi ise 2’şer gollük katkı sağladı. Braga galibiyetlerine Avrupa sahnesinde devam etmek istiyor.

Malmö – Braga Maç Bilgileri

Malmö – Braga Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eleda Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Malmö takımında Soren Rieks sakat. Braga cephesinde ise Iuri Medeiros ve Vitor Tormena kart cezalısı. Victor Gomez’in sakatlığı bulunuyor.

Malmö’nün 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Johan Dahlin, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Joseph Ceesay, Oscar Lewicki, Erdal Rakip, Sergio Pena, Anders Christiansen, Felix Beijmo, Jo Inge Berget, Ola Toivonen.

Braga’nın 11’i Belli mi?

Braga’nın muhtemel kadrosu: Matheus Lima, Victor Gomez, Sikou Niakate, Nuno Sequeira, Fabiano, Al Musrati, Andre Horta, Ricardo Horta, Simon Banza, Abel Ruiz, Vitor Oliveira.

İddaa Tahmini

Portekiz Premier Ligi’nde yeni sezona harika bir başlangıç yapan Braga, 4 maçtır kalesini gole kapatarak aldığı harika galibiyetlerle güven vermeyi başardı. Konuk ekip galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.18

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede iyi oynayan ve 90 dakika sonunda galibiyete uzanan Braga oldu. Portekiz temsilcisi Malmö karşısında Ricardo Jorge Luz Horta ve Bruno Rodrigues’in golleriyle galip geldi.