UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Real Sociedad İddaa Tahmini 08.09.2022

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Real Sociedad deplasmanda, Manchester United karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Manchester United ile Real Sociedad zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 1.70, beraberlik tercihinin 4.20, Real Sociedad galibiyetinin ise 4.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester United Grubun Favorisi

Manchester United, Premier Lig’de son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da lider Arsenal’ı konuk eden Kırmızı Şeytanlar, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Markus Rashford önderliğinde kazanan Manchester United, bu galibiyet ile zirve yarışını da ortak oldu diyebiliriz. Bu hafta içi ise Avrupa Ligi mesaisine çıkacaklar. E Grubunda mücadele edecek olan Manchester United’ın rakipleri Omonia Nicosia, Real Sociedad ve FC Sheriff. Grubun ilk maçında Old Traffordda Real Sociedad’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Manchester United’da Anthony Martial’ın sakatlığı devam ediyor.

Real Sociedad Sürpriz Arayacak

Real Sociedad, geçtiğimiz sezon iyi bir performans göstermiş ve Avrupa Konferans Ligi bileti almayı başarmıştı. Doğrudan Konferans Ligi’nde gruplara kaldılar. E grubunda mücadele edecek olan Real Sociedad’ın rakiplerinin Omonia Nicosia, Manchester United ve FC Sheriff olduğunu belirtelim. La Liga’da ise geçen hafta Anoeta’da Atletico Madrid’i konuk eden Imanol’un öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Isak’ın takımdan ayrılmasının ardından Almeria’dan Umar Sadıq’ı kadrosuna kattılar. Yeni transfer Sadıq, geçen hafta Atletico Madrid karşısında gol atmayı başardı ve Real Sociedad’a 1 puanı getirdi.

Manchester United – Real Sociedad Maç Bilgileri

Manchester United – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Anthony Martial’ın sakatlığı devam ediyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Diogo Dalot, Raphael Varane, Hary Maguire, Alex Telles, Scott McTominay, Fred, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Jadon Sancho, Cristiano Ronaldo

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Umar Sadıq

İddaa Tahmini

Manchester United, son haftalarda üst üste galibiyetler alarak dikkat çekiyor. Premier Lig’de iyi bir seri yakaladılar ve şampiyonluk yarışına ortak oldular. Avrupa Ligi’nde ise grubun ilk maçında Real Sociedad’ı konuk edecekler. Erik ten Hag’ın ekibi, Old Trafford’da 3 puna almayı başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…