UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Liverpool İddaa Tahmini 07.09.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Liverpool deplasmanda, Napoli’ye konuk olacak. Zorlu mücadele saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Napoli ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Napoli kazanır 3.890, beraberlik 3.8430, Liverpool kazanır ise 1.95 olarak açıklanmış.

Napoli Deplasmanda Kazandı

Napoli, İtalya Serie A’da yeni sezona oldukça iyi başladı. Geride kalan 5 haftada 11 puan topladılar ve lider konumdalar. Geçtiğimiz hafta sonu Lazio deplasmanına konuk olan Luciano Spaletti’nin ekibi, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Yeni transfer Kim Min Jae, yine golünü atmayı başardı ve Güney Koreli oyuncu bu sezon 2. Golünü kaydetti. Serie A’da henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Napoli, bu hafta içi Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak. Grubun ilk maçında Sao Paolo’da Liverpool’u konuk edecekler. Maç öncesinde Napoli’de Diego Demme’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Liverpool’da Moraller Bozuk

Liverpool’da moraller bozuk. Premier Lig’de yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan Jurgen Klopp’un öğrencileri, geçtiğimiz hafta sonu Merseyside derbisinde Everton ile karşılaştı. Goodison Park’da rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de 4. Kez puan kaybı yaşayan Liverpool’un sadece 2 galibiyet alabildiğini belirtelim. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nin finalisti olan Liverpool, finalde Real Madrid’e 1-0 kaybetmişti. Bu sezon ise Şampiyonlar Ligi’nde neler yapacakları merak konusu. Grubun ilk maçında Napoli’ye konuk olacak Liverpool’da Curtis Jones, Diogo Jota, Jordan Henderson ve Thigo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Napoli – Liverpool Maç Bilgileri

Napoli – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sao Paolo Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Diego Demme’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Liverpool’da Curtis Jones, Diogo Jota, Jordan Henderson ve Thigo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Victor Osimhen, Hirving Lozano

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Roberto Firmino, James Milner, Luis Diaz, Darwin Nunez, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Liverpool, bu sezon Premier Lig’de hiç güven vermiyor. Geride kalan 6 haftada sadece 2 galibiyet alabildiler. Savunmada da sıkıntılar devam ediyor. Salah’ın artık aksiyon alması şart. Son haftalarda hücumda sönük kalınca, Liverpool’da zorlanıyor. Npaoli karşısında zor da olsa kazanmalarını ve Şampiyonlar Ligi’ne 3 puan ile giriş yapmalarını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.75

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli, dikkat çekici bir galibiyet aldı. Liverpool karşısında  4-1 kazanan Spaletti’nin ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde haftanın sürprizine imza attı.