UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sturm Graz Midtjylland İddaa Tahmini 08.09.2022

EXXEN platformundan 8 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk hafta mücadelesinde, Sturm Graz ile Midtjylland karşı karşıya gelecek.

Bets10, Sturm Graz galibiyetine 2.72, beraberliğe 3.50, Midtjylland galibiyetine ise 2.62 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Sturm Graz Galibiyet Peşinde

Sturm Graz, UEFA Şampiyonlar Ligi seviyesi için yetersiz kaldı. Avusturya ekibi UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Dynamo Kiev ile eşleşirken, devler sahnesine 1-0 ve 2-1’lik mağlubiyetlerle veda etti. Chritstian Ilzer ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda mücadele edecek. Avusturya Bundesliga’da ilk 7 haftayı 3 galibiyet, 1 mağlubiyet, 3 beraberlikle geçiren ev sahibi, ligde ise tek mağlubiyetini 3 hafta önce LASK Linz’e karşı iç sahada 1-0’lık skorla aldı. UEFA Avrupa Ligi’nde ilk sınavını Midtjylland karşısında verecek olan ev sahibi, geçtiğimiz hafta Avusturya Bundesliga’da Hartberg ile golsüz berabere kaldı. 10 kişi kalan rakibine diş geçiremeyen Sturm Graz, etkisiz bir haftayı geride bıraktı. Şampiyonlar Ligi’nde hayal kırıklığı yaşayan ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde iyi bir başlangıç istiyor.

Midtjylland Sezona Kötü Başladı

Midtjylland cephesinde işler yolunda gitmiyor. Şampiyonlar Ligi’ne veda eden, Danimarka Süper Ligi’nde ise ilk 8 haftanın 6’sında puan kaybı yaşayan konuk ekip, göreve Albert Capellas’ı getirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu’nda AEK Larnaca karşısında aldığı 2-2’lik ve 1-1’lik beraberliklerin ardından seri penaltılarla tur atlamayı başaran konuk ekip, Benfica karşısında 3-1 ve 4-1’lik mağlubiyetlerle devler sahnesine veda etti. Danimarka Süper Ligi’ne ise 9 puanla devam eden Midtjylland, son 5 haftadan 1 galibiyet çıkarabildi. Geçtiğimiz hafta sahasında Aalborg’a 2-0 kaybeden konuk ekip, yeni sezonda güven vermekten çok uzakta. Zor günler geçiren Midtjylland, telafiyi UEFA Avrupa Ligi’nde istiyor.

Sturm Graz – Midtjylland Maç Bilgileri

Sturm Graz – Midtjylland Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sturm Graz takımında Manprit Sarkaria’nın sakatlığı devam ediyor.

Sturm Graz’ın ilk 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Tobias Schützenauer, Jon Stankovic, Gregory Wüthrich, Alexandar Borkovic, Jusuf Gazibegovic, Amadou Dante, Alexander Prass, Tomi Horvat, Stefan Hierlander, William Boving Vick, Emanuel Emegha.

Midtjylland’nın ilk 11’i Belli mi?

Midtjylland’nın muhtemel kadrosu: Jonas Lössl, Erik Sviatchenko, Juninho, Joel Andersson, Pione Sisto, Kristoffer Olsson, Evander, Paulo da Silva, Sory Kaba, Gustav Isaksen, Anders Dreyer.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda istikrardan uzak başlangıçlara imza atan Sturm Graz ve Midtjylland, UEFA Avrupa Ligi’nde sezona galibiyetle başlamak istiyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sturm Graz iç sahada iyi bir başlangıç yaptı. Ev sahibi Emanuel Emegha’nın golüyle galibiyete uzanırken, rakibine göz açtırmadı. Ev sahibi tek golle kazanırken, mücadelede ayrıca penaltı şansını değerlendiremedi.