TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Ankaragücü İddaa Tahmini 09.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan Ankaragücü deplasmanda, Alanyaspor’a konuk olacak. Zorlu karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Alanyaspor ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 1.76, beraberlik 4.18, Ankaragücü kazanır ise 4.72 olarak açıklanmış.

Alanyaspor Yine Kaybetti

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta yine puan kaybetti. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanında 2-0 mağlup oldular. Süper Lig’de oynadıkları 5 maçta sadece Fatih Karagümrük deplasmanında kazanabilen Alanyaspor, üst üste 4 maçtır puan kaybı yaşıyor. Son 2 maçında İstanbulspor ve Başakşehir’e kaybeden Alanyaspor’un bu maçlarda skor ürtemediğini de belirtelim. Bu hafta Ankaragücü karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Ankaragücü 4 Maçtır Kazanamıyor 

Ankaragücü, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Beşiktaş’a 3-2 kaybettiler. Giorgi Beridze’nin attığı 2 gol, puan almaları için yeterli olmadı. Süper Lig’de yeni hocası Ömer Erdoğan yönetiminde çıktıkları ilk maçı kaybettiler ama gösterdikleri performans ile ilerideki haftalara umut verdiler diyebiliriz. Geride kalan 4 maçta sadece 1 puan alabilen Ankaragücü, bu hafta Alanyaspor deplasmanında kazanarak sezonun ilk 3 puanını almak istiyor. Maç öncesinde Ankaragücü’nde sol bek Marlon’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Alanyaspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Alanyaspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde sol bek Marlon’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Umut Güneş, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Zinadine Ferhat, Wilson Eduardo

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Pedro Moreira, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Jese, Federico Macheda

İddaa Tahmini

Ankaragücü, Ömer Erdoğan’ın gelişi ile oyun anlamında gelişme göstermeyi başardı. Bu hafta Alanyaspor karşısında da sürpriz yapabilirler. Mutlaka gol bulacaklarını düşünüyorum. Alanyaspor’da kötü gidişatı sonlandırmak istiyor. Alanya’da karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü’nde galibiyet hasreti devam ediyor. Alanyaspor deplasmanında 2-1 kaybeden Ankaragücü, Süper Lig’de 5 maçtır galip gelemiyor.