UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Rigas Skola Bahis Tahmini 08.09.2022

UEFA Konferans Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Fiorentina ile Rigas Skola, 8 Eylül Perşembe akşamı ilk hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak maçın yayın ekranı EXXEN.

Artemio Franchi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Best10, Fiorentina kazanır seçeneğine 1.10, beraberliğe 8.50, Rigas Skola kazanır seçeneğine ise 29.00 oran belirlemiş durumda.

Fiorentina Puan Kayıplarına Devam Etti

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Juventus karşısına çıkan Fiorentina, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı ve formda rakibi karşısında sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri verdi. Sezona iyi bir başlangıç yapan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, UEFA Konferans Ligi sahnesinde Twente engelini geçerek gruplara kalmayı başarmış ve İtalya Serie A Ligi’nin ilk haftasında Cremonese’yi mağlup etmişti. İtalya Serie A Ligi’nin son 4 haftasından ise 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Fiorentina, Udinese deplasmanından mağlubiyetle dönerken, Empoli, Juventus ve Napoli’ye geçit vermedi ve haftayı 1’er puanla kapattı. Juventus karşısında puan kayıpları devam etse de, Fiorentina cephesinde sergilenen futbol gelecek haftalar adına umut verdi.

Rigas Skola’nın Deplasmanda İşi Zor

UEFA Konferans Ligi A Grubu’nda mücadele edecek olan Rigas Skola, ilk sınavını Fiorentina deplasmanında verecek. Viktors Morozs ve öğrencileri grubun zayıf halkaları arasında yer alıyor. Litvanya temsilcisi deplasmanda sürpriz arayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne HJK Heksinki karşısında veda eden konuk ekip, 1. Eleme Turu’nun ardından UEFA Konferans Ligi için mücadele ederken, Hibernians ve Linfield FC’yi geride bırakarak gruplara kaldı. Litvanya Virsliga’da ise ilk 27 haftadan 17 galibiyet, 6 beraberlikle 57 puan toplamayı başaran Rigas Skola, liderin 10 puan gerisinde zirve takibini sürdürüyor. 3. sırada yer alan ve Konferans Ligi’nde gruplara kalmayı başaran konuk ekip, iyi bir sezon geçiriyor. Rigas Skola’nın deplasmanda işi zor olsa da, konuk ekip Fiorentina karşısında sürpriz arayacak.

Fiorentina – Rigas Skola Maç Bilgileri

Fiorentina – Rigas Skola Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Pavel Orel. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında Igor Dos Santos kart cezalısı. Gaetano Castrovilli ve Nikola Milenkovic sakat. Rigas Skola cephesinde ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Dodo, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Rolando Mandragora, Luka Jovic, Jonathan Ikone.

Rigas Skola’nın 11’i Belli mi?

Rigas Skola’nın muhtemel kadrosu: Pavels Steinbors, Vladislavs Sorokins, Petr Mares, Stefan Panic, Ziga Lipuscek, Vitalijs Jagodinskis, Emerson Deocleciano, Tomislav Saric, Tomas Simkovic, Andrej Ilic, Kevin Friesenbichler.

İddaa Tahmini

Fiorentina iç sahada favori. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Fiorentina, Rigas Skola karşısında skor üretmeyi başaracak ancak kalesini gole kapatmayı başaramayacaktır. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadelede, ikinci yarı Fiorentina, Antonin Barak’ın golüyle üstünlüğü yakalarken, Rigas Skola rakibine Andrej Ilic’in golüyle karşılık verdi. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı.