LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Valladolid İddaa Tahmini 09.09.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Cuma günü tek maç var. Valladolid deplasmanda, Girona’ya konuk olacak. Karşılaşmanın saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Girona ve Valladolid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Girona kazanır 2.22, beraberlik 3.30, Valladolid kazanır ise 3.50 olarak açıklanmış.

Girona Galibiyet Peşinde

Girona, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mallorca deplasmanından puan ile dönmeyi başardı. La Liga’da geride kalan 4 hafta sonunda 4 puan toplayan Michel’in ekibi 12. Sırada yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mallorca deplasmanında 1 puanı, Samu Saiz’in uzatmalarda attığı golle kurtardılar. Bu sezon La Liga’da tek galibiyeti bulunan Girona’nın Montilivi’de konuk ettiği Getafe’yi 3-1 ile geçerek ilk galibiyetini aldığını belirtelim. Bu hafta ise Montilivi’de Valladolid’i konuk edecekler. Maç öncesinde Girona’da Ivan Martin, Ibrahima Kebe, Borja Garcia ve Ramon Terrats’ın sakatlıkları sürüyor.

Valladolid’den İlk Galibiyet

Valladolid, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Almeria karşısında tek golle kazandı. Shon Weissman’ın uzatmalarda bulduğu golle 1-0 kazanan Valladolid, bu sezon La Liga’da ilk kez galibiyet ile tanıştı. Almeria maçı öncesine kadar 3 haftada tek puanını Sevilla deplasmanında almışlardı. Geçen hafta Almeria karşısında kazanmalarına rağmen çok etkili olamadılar. Weissman’ın şapkadan tavşan çıkarmasıyla 3 puanı alan Valladolid’in oyun anlamında vasatı aşamadığını belirtelim.

Girona – Valladolid Maç Bilgileri

Girona – Valladolid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Ivan Martin, Ibrahima Kebe, Borja Garcia ve Ramon Terrats’ın sakatlıkları sürüyor.

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

İddaa Tahmini

Girona, maçın favorisi. Bu sezon Montilivi’de Getafe’yi 3-1 ile geçmişlerdi. Celta Vigo karşısında 1-0 kaybettiler ama o maçta da puan almayı hak etmişlerdi. Valladolid, hiç güven vermiyor. Geçen hafta şans golü ile Almeria’yı 1-0 mağlup ettiler. Girona’dan taraftarı önünde 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.96

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona, haftayı 3 puan ile geçti. Valladolid karşısında kazanmalarını bekliyordum ve beklediğim gibi de oldu. Sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar.