İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 08.09.2022

8 Eylül Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Avrupa Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Ludogorets – Roma: MS 2, 1.36 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; UEFA Avrupa Ligi’nde yeni sezon heyecanı 8 Eylül Perşembe akşamı başlıyor. C Grubu’nun ilk hafta mücadelesinde Ludogorets ile Roma karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak maçın başlama saati 19:45. Bulgaristan 1. Ligi’nde geçtiğimiz hafta Hebar 1918 engelini 6-0’lık harika galibiyetle geçmeyi başaran Ludogorets, yarım düzüne golle aldığı galibiyetle birlikte zorlu Roma maçın öncesi moral depoladı. Bulgaristan 1. Ligi’nde yoluna namağlup devam eden ev sahibi, 7 maçtan 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puan toplamayı başardı ve zirvenin önemli adayları arasında yer aldı. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından UEFA Avrupa Ligi Play Off Turu’nda Zalgiris eengelini 1-0 ve 3-3’lük skorlarla geçmeyi başaran Ludogorets, adını C Grubu’na yazdırdı. Ante Simundza ve öğrencileri bu sezon iç sahada sadece Dinamo Zagreb’e Şampiyonlar Ligi yolunda kaybetti. Ev sahibi devler sahnesine için yetersiz kalırken, UEFA Avrupa Ligi’ne kalmayı başardı. Yeni sezona iyi başlayan Ludogorets, grubun favorilerinden Roma karşısında ilk hafta sürpriz arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin  4. haftasında Roma kalesine gelen her top golle sonuçlanırken, Jose Mourinho ve öğrencileri konuk olduğu Udinese deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle döndü. Önce savunma ardından kalecinin büyük hataları Roma’yı 2-0 geriye düşürürken, Dybala bir türlü savunma kilidini açamadı. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon başlangıcını ilk 4 haftadan aldığı 10 puanla yapan konuk ekipte, yenilmezlik serisi sona erdi. Roma’nın bu sezon ilk kez bu kadar aciz bir futbol sergilediğini söyleyebiliriz. Bireysel hatalar mağlubiyeti getirirken, yeni sezonda çok iyi bir kadro kuran konuk ekip, Avrupa galibiyetiyle toparlanmak istiyor. UEFA Konferans Ligi’nin son şampiyonu gözünü UEFA Avrupa Ligi’ne dikti. Konuk ekip neler yapabileceğini Serie A Ligi’nin ilk 4 haftasında bizlere gösterdi. Geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyet Roma’da soğuk duş etkisi yarattı. Mourinho ve öğrencilerinin bu ağır mağlubiyetle kendine geleceğini düşünüyorum. Geçtiğimiz hafta yeni sezonun ilk mağlubiyetini alan Roma, bireysel hatalarla aldığı ağır mağlubiyetin etkilerini üzerinden atmak istiyor. UEFA Konferans Ligi’nin son şampiyonu Avrupa Ligi macerasına galibiyetle başlayacaktır.

Lazio – Feyenoord: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Lazio evinde Feyenoord ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi F Grubu ilk hafta mücadelesi 8 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona harika bir başlangıç yapan Maurizio Sarri’nin öğrencileri, yeni sezonun ilk mağlubiyetini Napoli derbisinde aldı. Lazio ilk 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başarırken, iç sahada 2’de 2 yapmayı başarmıştı. Evinde Bologna ve İnter’i mağlup etmeyi başaran Lazio, deplasmanda ise Torino ve Sampdoria ile berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta Olimpico’da ezeli rakibi Napoli’yi konuk eden Sarri’nin öğrencileri, 4. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, iç saha ve skor avantajını değerlendiremedi. İlk yarı 1-1’lik beraberlikle sona ererken, ikinci yarıda fırsatları daha iyi değerlendiren taraf Napoli oldu. Sezonun ilk mağlubiyeti Lazio cephesinde Avrupa Ligi öncesi moralleri bozdu. Sahasında Feyenoord’u konuk edecek olan ev sahibi, Napoli mağlubiyetinin ardından iç sahada kazanma alışkanlığını sürdürmek istiyor. Arne Slot ve öğrencilerini yeni sezonda mağlup edebilen bir Hollanda takımı çıkmadı. Hollanda Eredivisie Ligi’nde 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran Feyenoord, geçtiğimiz hafta deplasmanda Go Ahead’ı 2-0 geriden gelerek 4-2 mağlup etmeyi başardı. Sezona harika bir başlangıç yapan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’nde ise F Grubu’na düştü. İlk sınavını Lazio deplasmanında verecek olan Hollanda temsilcisi, yeni sezon öncesi Quinten Timber, David Hancko, Igor Paixão, Javairô Dilrosun ve Santiago Giménez transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Yeni transferleriyle ilk 5 maçından istediğini alan Feyennord, 5 maçta 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Danilo maç başına 1 gol ortalamasıyla sezona harika bir başlangıç yaparken, konuk ekip iyi hücum performansıyla dikkat çekiyor. Feyennord cephesinde zorlu İtalya deplasmanı öncesi moraller yerinde. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, liglerine iyi başlangıçlar yapan Lazio ve Feyenoord galibiyet peşinde olacak. Hücum hattında etkili olan iki takımın karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Freiburg – Qarabağ: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; Freiburg evinde Qarabağ’ı konuk edecek. 8 Eylül Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00de sahne alacak olan UEFA Avrupa Ligi G Grubu ilk hafta mücadelesi, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda mücadele edecek olan Freiburg, Almanya Bundesliga’nın lideri olarak Qarabağ karşısına çıkacak. Christian Streich ve öğrencileri 5 maçtan 4 galibiyetle 12 puan toplamayı başarırken, liderlik koltuğunda oturmayı başardı. Augsburg, Stuttgart, Bochum ve Bayer Leverkusen karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, sadece Dortmund’a iç sahada 3 puan şansı verdi. 5 maçın 3’ünde kalesini gole kapatarak galip gelmeyi başaran Freiburg, hücum etkisinin yanı sıra savunmada da oldukça başarılıydı. Vincenzo Grifo ve Michael Gregoritsch ikilisi 3’er golle takımın en skorer isimleri olurken, ev sahibi 5 maçta 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Freiburg ligde gösterdiği etkiyi Avrupa Ligi’ne taşımak istiyor. Azerbaycan temsilcisi Qarabağ, UEFA Şampiyonlar Ligi yolunda 3 eleme turunu geçmeyi başarırken, Viktoria Plzen engeline takıldı. Gurban Gurbanov ve öğrencileri, Lech Poznan, Zürich ve Ferencvaros engellerini geçmeyi başarırken, Viktoria Plzen’e iki maçta diş geçiremedi. Yoluna UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda devam edecek olan konuk ekip, Azerbaycan Premier Ligi’nde ise 4 maçtan 4 galibiyet aldı. Son 3 hafta kalesinde gole dahi izin vermeden kazanan Qarabağ, 4 maçta 10 gol bulmayı başarırken, kalesinde ise sadece ilk hafta 1 gole izin verdi. İki kulvarda birden iyi mücadele sergileyen Qarabağ, Bundesliga’nın lideri olarak Avrupa Ligi G Grubu’nda liderliğin favorisi olarak gösterilen Freiburg karşısına çıkacak. Konuk ekip gruplara sürpriz bir galibiyetle başlamak istiyor. İki takımda liglerinde sezona iyi bir başlangıç yaparken, hücum etkileriyle dikkat çekti. Formda Freiburg ve Qarabağ, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracak ve son ana kadar galibiyet peşinde olacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.32

Bets10 Bahis Oranı: 4.62