LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Celta Vigo İddaa Tahmini 10.09.2022

İspanya La Liga’da geçen hafta 2 puan bırakan Atletico Madrid evinde, Celta Vigo’yu ağırlayacak. Mücadele sat 22.00’de başlayacak olup S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Atletico Madrid ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Atletico Madrid kazanır 1.68, beraberlik 3.95, Celta Vigo kazanır ise 5.30 olarak açıklanmış. 

Atletico Madrid 2 Puan Bıraktı

Atletico Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu Real Sociedad deplasmanına konuk olmuştu. Alvaro Morata’nın golüyle öne geçmeyi başardılar ama Umar Sadıq’ın golüne engel olamadılar. Karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Atletico Madrid, bu sezon La Liga’da 2. kez puan kaybı yaşadı. Bir önceki puan kaybını Villarreal karşısında 2-0’lık mağlubiyet ile yaşadılar. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Porto’yu konuk eden Atletico Madrid, uzatmalarda bulduğu 2 golle maçı 2-1 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Celta Vigo maçı öncesinde Atletico Madrid’de Stefan Savic’in sakatlığı devam ediyor.

Celta Vigo Evinde Kazandı

Celta Vigo, geçtiğimiz hafta Balaidos’da konuk ettiği Cadiz karşısında rahat bir galibiyet aldı. Iago Aspas önderliğinde Cadiz’i 3-0 ile geçtiler. Iago Aspas, attığı 2 golle galibiyetin baş mimarı oldu. La Liga’da üst üste 2 maçtır kazanan Celta Vigo’da moraller yerinde. Geride kalan 4 haftada 7 puan toplayan Eduardo Coudet’in öğrencileri, bugün konuk olacağı Atletico Madrid ile aynı puana sahip. Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Celta Vigo’da Goncalo Paciencia’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Atletico Madrid – Celta Vigo Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Stefan Savic’in sakatlığı devam ediyor. Celta Vigo’da Goncalo Paciencia’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Celta Vigo, geçen hafta Cadiz’i 3 golle geçti ama bu hafta karşılarında güçlü bir rakip var. Aspas’a yine iş düşecek. Atletico Madrid ise 4 haftada 2 kez puan kaybetti. Geçen hafta Real Sociedad ile berabere kaldılar. Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’i 3 puana yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo, rahat bir galibiyet aldı. Celta Vigo’yu 3-1 ile geçtiler ve zirve takibini devam ettirdiler.