Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Brighton İddaa Tahmini 10.09.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Brighton deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sport kanalından canlı olarak seyredebilirsiniz.

Bournemouth ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Bournemouth kazanır 4.90, beraberlik 3.60, Brighton kazanır ise 1.82 olarak açıklanmış. 

Bournemouth 3 Puanı Kaptı

Bournemouth, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Nottingham Forest deplasmanına konuk oldu. City Ground’da 2-0 geriye düştükleri karşılaşmayı 3-2 kazanmayı başaran Bournemouth, kötü gidişatı sona erdirdi. Bildiğimiz gibi teknik direktör Scott Parker ile de yollar ayrılmıştı. Takımın başında geçici olarak Gay O’Neil görev yapıyor. 6 hafta sonunda 7 puan toplayan Bournemouth, bu hafta Vitality’de Brighton’ı konuk edecek. Maç öncesinde Bournemotuh’da Ben Pearson’ın sakatlığı devam ediyor.

Graham Potter’a Veda

Brighton, geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de konuk ettiği Leicester City karşısında rahat bir galibiyet aldı. Maçın başında 1-0 geriye düştüler ama çabuk toparlandılar ve sahadan 5-2’lik galibiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’in bu sezon dikkat çeken takımlarından biri olan Brighton, bu hafta Bournemouth’un rakibi olacak. Bildiğimiz gibi Graham Potter ile yollar ayrıldı. Tecrübeli teknik adam bu haftadan itibaren Chelsea’nin yeni hocası olacak. Brighton’ın Potter’ın yerine kimi getireceği ise merak konusu. Kulisler Sean Dyche’ın takımın başına gelebileceği konuşuluyor.

Bournemouth – Brighton Maç Bilgileri

Bournemouth – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemotuh’da Ben Pearson’ın sakatlığı devam ediyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Bournemouth, uzun bir aradan sonra kazanarak moral buldu. Brighton’da geçen haftayı farklı kazanarak geçti. Vitality’de oynananacak mücadelede bol gol izleriz. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.81

Rexbet Oranı: KGVAR1, Oran 2.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…