Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Mönchengladbach İddaa Tahmini 11.09.2022

Freiburg evinde Mönchengladbach‘ı konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 6. hafta mücadelesi 11 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da start alırken, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Freiburg galibiyetine 2.11, beraberliğe 3.57, Mönchengladbach galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.52, KGYOK 2.50 oran kazandırıyor.

Freiburg Zirvede Doludizgin

Almanya Bundesliga’da zirvenin ortaklarından biri olarak UEFA Avrupa Ligi’nde yeni sezona merhaba diyen Freiburg, G Grubu’nun açılış haftasında Qarabağ’ı iç sahada 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maça iyi başlayan ve 90 dakika boyunca etkisini sürdüren Christian Streich’in öğrencileri, hak ettiği bir galibiyetle Avrupa’ya merhaba dedi. Almanya Bundesliga’da yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftanın en büyük sürprizlerinden birine imza atan Freiburg, 5. hafta sona erdiğinde Dortmund ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Augsburg, Stuttgart, Bochum ve Leverkusen karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, tek mağlubiyetini 2. hafta zirveyi paylaştığı Dortmund’a karşı aldı. Ev sahibi iki kulvarda birden sezona fırtına gibi başlarken, Avrupa dönüşü Bundesliga etkisini sürdürmek istiyor.

Mönchengladbach 4 Maç Sonra Kaybetti

Almanya Bundesliga’nın 5. haftasında Mainz 05 ile iç sahada kozlarını paylaşacan Mönchengladbach, sezonun ilk mağlubiyetini tam 37 dakika 10 kişi oynadığı mücadeleden 1-0’lık skorla aldı. Konuk ekip mağlubiyet golünü 10 kişi kaldıktan sonra yerken, ilk yarıda oyunun tek hakimiydi. Gol kilidini açmayı başaramayan konuk ekip, şansız bir mağlubiyet aldı diyebiliriz. İlk 4 hafta 2 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup performans ortaya koyan Gladbach, yeni hocası Daniel Farke yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaptı. Mainz mağlubiyeti öncesi Bayern Münih’e deplasmanda geçit vermeyen konuk ekip, son şampiyondan 1-1’lik beraberlikle 1 puanı almayı başarmıştı. Farke ve öğrencileri yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Freiburg – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Freiburg – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg cephesinde Lucas Höler ve Kevin Schade’nin sakatlıkları devam ediyor. Gladbach cephesinde ise Ko Itakura kart cezalısı. Nico Elvedi ve Alassane Plea’nın ise sakatlıkları bulunuyor.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Matthias Ginter, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Christian Günter, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Ritsu Doan, Michael Gregoritsch.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Marvin Friedrich, Luca Netz, Kouadio Kone, Florian Neuhaus, Jonas Hofmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Dev maçta liderlik koltuğunda oturan Freiburg ve sezonun ilk mağlubiyetini alan Gladbach karşı karşıya gelecek. Yeni sezonun formda takımları, galibiyet hedefiyle çıkacağı 6. haftada karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.36

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Freiburg ve Mönchengladbach gol bulmayı başaramadığı mücadeleden 1’er puanla ayrıldı. İki takımda hücum hattında etkisiz kaldı.