Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Fulham Chelsea İddaa Tahmini 10.09.2022

İngiltere Premier Lig’de bu sezon dikkat çekmeyi başaran Fulham iç sahada, Chelsea’yi konuk edecek. Mücadeleyi saat 14.30’da Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Fulham ile Chelsea zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Fulham galibiyetinin 3.05, beraberlik tercihinin 3.30, Chelsea galibiyetinin ise 2.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fulham İç Sahada Kaybetmiyor

Fulham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Tottenham deplasmanında puan alamadı. Aleksandar Mitrovic, harika bir gole imza attı ama Fulham’ın puan almasına yetmedi. Premier Lig’de bu sezon 2. mağlubiyetini yaşayan Marco Silva’nın öğrencileri, Craven Cottage’de dikkat çekici sonuçlar alıyor. Taraftarı önünde oynadıkları 3 maçta tam 7 puan topladılar. Premier Lig’de topladıkları 8 puanın 7’sini iç sahada aldıklarını belirtelim. Bu hafta Chelsea’yi konuk edecek Fulham’da Harry Wilson’ın sakatlığı devam ediyor.

Chelsea’da Graham Potter Dönemi

Chelsea, geçtiğimiz hafta sonu Londra derbisinde West Ham’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı. 1-0 geriye düştükleri karşılaşmada geri dönüşe imza attılar ve 3 puanı kaptılar. Hafta iç ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Zagreb’e konuk olan Maviler, rakibine 1-0 kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından ise Thomas Tuchel ile yollar ayrıldı. Göreve ise Graham Potter getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Fulham deplasmanında çıkacak olan Chelsea, kötü havayı dağıtıp kazanmak istiyor. Maç öncesinde Chelsea’de N’Golo Kante’nin sakatlığı devam ediyor.

Fulham – Chelsea Maç Bilgileri

Fulham – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Craven Cottage Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fulham’da Harry Wilson’ın sakatlığı devam ediyor. Chelsea’de N’Golo Kante’nin sakatlığı devam ediyor.

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Marek Rodak, Kenny Tete, Tosin Adarabioyo, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, Joao Palhinha, Boby Reid, Andreas Pereira, Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz

İddaa Tahmini

Chelsea, maçın favorisi ama savunmada hiç güven vermiyorlar. Premier Lig’de bu sezon oynadıkları 6 maçın 5’inde gol yediler. Hafta içi de Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Zagreb’e 1-0 mağlup oldular. Fulham ise hücumda üretken. Mitrovic hem atıyor hem de attırıyor. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…