İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.09.2022

10 Eylül Cumartesi günü için 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak derledik. İtalya Serie A Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Sampdoria – Milan: MS 2, 1.34 (iddaa) – 1.55 (intobet) ; İddaa fikstüründe 10 Eylül Cumartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 6. hafta mücadelesinde, galibiyeti bulunmayan Sampdoria ile yoluna namağlup devam eden Milan karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sampdoria, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftanın zayıf halkaları arasında yer alıyor. Yeni sezona Marco Giampaolo yönetiminde merhaba diyen Sampdoria, 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkaramadı. 3 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan ev sahibi, küme düşme potasına kadar geriledi. İlk 3 haftayı gol dahi atamadan puan kayıplarıyla geçiren Sampdoria, son 2 haftayı 1’er gol atarak kayıplarla geçirdi. 2 golle ligin en zayıf hücum performansını sergileyen ev sahibi, Francesco Caputo ve Fabio Quagliarella’dan henüz katkı almayı başaramadı. Son şampiyon Milan karşısına çıkacak olan Sampdoria, yoluna namağlup devam eden rakibi karşısında sürpriz bir galibiyetle toparlanmak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun ilk haftasında Salzburg deplasmanına konuk olan Milan, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. İlk yarıda 1-0 geriye düşen Pioli’nin öğrencileri, devre arasına Alexis Saelemaekers’in golüyle girerken, ikinci yarıda skor eşitliği bozulmadı. Kötü sayılmayacak bir başlangıca imza atan konuk ekip, Serie A Ligi’nde ise çok formda. Geçtiğimiz hafta iç sahada Milano derbisini 1-0 geriden gelerek 3-2 kazanan Milan, 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle tamamladı. Milano derbisinde harika bir geri dönüşe imza atan konuk ekip, son şampiyona yakışan bir lig başlangıcı yaptı. 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ekip, kalesinde ise sadece 5 gole izin verdi. Milan, devler arenası dönüşünde lig etkisini hız kesmeden sürdürmek istiyor. Yoluna namağlup devam eden Milan, Serie A Ligi’nde ilk 5 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Sampdoria karşısında haftayı galibiyetle kapatacaktır. Konuk ekip Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönse de, formsuz rakibine fırsat tanımayacaktır.

Napoli – Spezia: H1, 1.51 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi sahnesinde 6. hafta heyecanı başlarken, Napoli sahasında Spezia’yı konuk edecek. 10 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk haftaya aldığı 4-1’lik Liverpool galibiyetiyle dikkat çekti. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona yaptığı iyi başlangıçla dikkatleri üzerine çeken Napoli, İngiliz devi Liverpool karşısında harika bir sınav verdi. Piotr Zielinski 3 gole doğrudan katkı sağlarken, harika galibiyetin mimarlarından birisi oldu. İtalya Serie A Ligi’nde ise son haftayı Lazio derbisinden aldığı 2-1’lik galibiyetle tamamlayan Napoli, iki kulvarda birden yoluna namağlup devam ediyor. Serie A Ligi’nde ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başaran ev sahibi, zirvedeki Atalanta’nın 2 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonluk yarışının iddialı takımı, Spezia karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Napoli yeni transferleriyle çok formda. Spezia cephesinde karşılaşma öncesi Albin Ekdal, Daniele Verde, Salvador Ferrer ve Kelvin Amian’ın sakatlıkları devam ediyor. Geride bıraktığımız hafta evinde Bologna ile 2-2 berabere kalan Spezia, İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına devam etti.  Bu sonuçla birlikte son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Spezia, yeni sezonda tek galibiyetini ilk hafta Empoli’ye karşı iç sahada 1-0’lık skorla aldı. Son 4 haftada İnter ve Juventus gibi güçlü rakipleri karşısında skor bulamadan mağlup olan konuk ekip, evinde ağırladığı Sassuolo ve Bologna karşısında ise 2-2’lik beraberliğe imza attı. Kalesinde tam 9 gole engel olamayan Spezia, rakip filelere ise 5 gol gönderebildi. Transfer döneminde hem savunma hem de hücum hattına önemli takviyeler yapan Spezia, henüz aradığı başarıyı bulamadı ve geçen sezonun ardından tekrar ligin alt sıralarında yer aldı. Konuk ekip Luca Gotti önderliğinde yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Şampiyonlar Ligi sahnesinden harika bir galibiyetle dönen Napoli, İtalya Serie A Ligi’nde ise yoluna namağlup devam ediyor. Zirvenin en yakın takipçisi Napoli, alt sıralardan yer alan Spezia engelini zorlanmadan geçmeyi başaracaktır.

İnter – Torino: MS 1, 1.29 (iddaa) – 1.47 (intobet) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 10 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, İnter ile Torino karşı karşıya gelecek. İnter, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon başlarken, derbileri kaybetti. Lazio ve Milan derbilerinden puansız ayrılan ev sahibi, iki ezeli rakibi karşısında da öne geçmeyi başarırken, skoru koruyamadı. Geçtiğimiz hafta Milano derbisinden 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise açılışı iç sahada 2-0’lık Bayern Münih mağlubiyetiyle yaptı. İki kulvarda birden peş peşe gelen mağlubiyetler İnter cephesinde güvenleri sarstı. Yeniden toparlanmak isteyen ev sahibi, Serie A Ligi’nde yoluna 5 puandan topladığı 9 puanla devam ediyor. Liderin 4 puan gerisinde kalan İnter, kısa süre içerisinde aradaki puan farkını kapatmak istiyor. Simone Inzaghi ve öğrencilerinin iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Torino, İtalya Serie A Ligi sahnesinde ilk 5 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Ivan Juric ve öğrencileri topladığı 10 puanla kısa süre içerisinde üst sıralarda yerini alırken, sadece liderlik koltuğunda oturan Atalanta’ya mağlup oldu. Geçtiğimiz hafta iç sahada Lecce’yi 1-0 mağlup etmeyi başaran Torino, Atalanta karşısında alınan 3-1’lik mağlubiyetin etkilerini üzerinden attı. Konuk ekip Lazio dışında tüm rakiplerine karşı gol bulmayı başarırken, attığı 6 gole karşılık kalesinde 5 gole izin verdi. Sezona iyi bir başlangıç yapan Torino’nun zorlu fikstürü devam ediyor. Bu hafta İnter deplasmanına konuk olacak olan Torino, sürprizlerine devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde derbileri kaybeden İnter, Milano derbisinden aldığı mağlubiyetin ardından Torino karşısında kazanmak istiyor. Zor günler geçiren İnter’in iç sahada haftayı 3 puanla kapatacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 2.61

intobet Bahis Oranı: 3.91