İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 10.09.2022

10 Eylül Cumartesi günü Almanya Bundesliga’da sahne alacak mücadeleleri kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Leipzig – Dortmund: MS 2, 2.42 (iddaa) – 2.80 (intobet) ; 10 Eylül Cumartesi akşamı, Leipzig sahasında Borussia Dortmund’u konuk edecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga’nın 6. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Leipzig’de b hafta itibariyle Marco Rose dönemi başlıyor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz haftayı Frankfurt deplasmanında 4-0’lık mağlubiyetle kapatan Leipzig, 5 maçtan sadece 1 galibiyet, 2 beraberlikle 5 puan toplamayı başardı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezonu iç sahada 4-1’lik Shakhtar Donetsk mağlubiyetiyle açan ev sahibi, çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Todesco ile yollar ayrılırken, yeni hoca Rose oldu. İki kulvarda birden sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Leipizig, ezeli rakiplerinden Dortmund karşısında galibiyet arayacak. Timo Werner’in dönüşüyle birlikte hücum etkisinin artmasını beklediğimiz ev sahibinde, sezona damga vuran isim 4 golle Christopher Nkunku oldu. Güçlü gol silahlarına sahip olan Leipzig, Rose yönetiminde aradığı hücum etkisin yakalamak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun ilk haftası sahasında Kopenhag’ı konuk eden Borussia Dortmund, 3-0’lık net galibiyetle Bundesliga başarısını devler sahnesine taşımayı başardı. Edin Terzic ve öğrencileri 90 dakika boyunca hem oyunun hem de skorun hakimi olmayı başarırken, G Grubu’nun favorileri arasında yer aldığını bizlere gösterdi. Almanya Bundesliga’da ise ilk 5 haftadan 4 galibiyetle 12 puan toplamayı başaran Dortmund, liderlik koltuğunu Freiburg ile paylaşıyor. Son 2 hafta Hertha Berlin ve Hoffenheim karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza atan konuk ekip, bu sezon iyi savunma performansıyla dikkat çekiyor. 3 maçtır kalesinde gole geçit vermeyen Dortmund, yorgun ve moralli döndüğü Bundesliga’da bu hafta Leipzig deplasmanına konuk olacak. Konuk ekipte Mateu Morey, Sebastien Haller, Gregor Kobel, Mahmoud Dahoud, Donyell Malen’in sakatlıkları devam ederken, Karim Adeyemi ve Thorgan Hazard’ın durumları belirsizliğini koruyor. Dortmund bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve Almanya Bundesliga sahnesinde sergilediği iyi performansla dikkat çekiyor. Dortmund bu hafta teknik adam değiştiren Leipzig karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Bayern Münih – Stuttgart: KGYOK, 1.92 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; İddaa fikstüründe 10 Eylül Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga’nın 6. hafta mücadelesinde, Bayern Münih ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak mücadeleyi, beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da son 10 yılın şampiyonu Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’nde defteri galibiyetle açtı. San Siro Stadı’nda İnter’e konuk olan Nagelsmann’ın öğrencileri, 2-0’lık galibiyetle C Grubu’nda liderliğin favorisi benim dedi. Almanya Bundesliga’da sezona 3’te 3 yaparak başlayan Bayern Münih, attığı 15 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gole izin vermişti. Frankfurt, Wolfsburg ve Bochum engellerini zorlanmadan geçmeyi başaran ev sahibi, son 2 haftada ise Mönchengladbach ve Union Berlin ile 1-1 berabere kaldı. İnter galibiyetiyle güven tazelemeyi başaran Bayern Münih, Almanya Bundesliga’da kaptırdığı liderlik koltuğunu geri almak istiyor. Ev sahibinin zirve ile arasında sadece 1 puan fark var. Stuttgart cephesinde yeni sezon puan kayıplarıyla devam ediyor. Konuk ekip geçtiğimiz hafta sahasında Schalke 04’ü konuk ederken, maçın hemen başında üstünlüğü yakaladı. Henüz 18. dakikada Chris Führich’ün golüyle 1-0 öne geçmeyi başaran Stuttgart, üstünlüğünü sadece 3 dakika koruyabildi. 67. dakikadan itibaren 10 kişi kalan Stuttgart, ilk 5 haftayı 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle tamamladı. Sadece liderlik koltuğunda Freiburg’a kaybeden Stuttgart, bu hafta Bayern Münih’e konuk olacak. Konu ekip rakiplerine kolay galibiyet şansı tanımazken, galibiyetle henüz tanışmadı. Stuttgart ligin en formda takımlarından Münih karşısında sürpriz arayacak. Almanya Bundesliga’ya moralli dönen Bayern Münih, zor günler geçiren Stuttgart karşısına çıkıyor. Son şampiyon iyi savunma performansıyla kalesinde gole geçit vermeyecektir.

Hertha Berlin – Bayer Leverkusen: KGVAR, 1.34 (iddaa) – 1.50 (intobet) ; 10 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga’nın 6. hafta mücadelesinde, Hertha Berlin ile Bayer Leverkusen karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Hertha Berlin, yeni sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta konuk olduğu Augsburg deplasmanından aldı. İlk 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibinde, geçen sezondan başlayan düşüş devam etti. Göreve Sandro Schwarz’ı getiren ve önemli transfer hamlelerine imza atan Hertha Berlin, ilk 4 haftada Union Berlin, Gladbach ve Dortmund’a kaybederken, iç sahada Frankfurt ile 1-1 berabere kalmıştı. Geçtiğimiz hafta bu sezonki en iyi sınavını veren ev sahibi, Augsburg deplasmanında Lukebakio ve Richter’in golleriyle kazandı. İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen maçın ikinci yarısında iyi bir mücadele sergileyen Hertha Berlin, galibiyetlerine iç sahada Bayer Leverkusen’e karşı devam etmek istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nun ilk haftasında Club Brugge deplasmanına konuk olan Bayer Leverkusen, devler sahnesinde açılışı 1-0’lık mağlubiyetle yaptı. Almanya Bundesliga’da 5 maçtan 3 puan çıkarabilen konuk ekip, iki kulvarda birden kabus gibi bir başlangıç yaptı. 4 maçtan mağlup ayrılan Bayer Leverkusen, sadece Mainz 05 deplasmanından galibiyetle dönmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta sahasında Freiburg’a sahasında 3-2 kaybeden konuk ekipte düşüş devam ediyor. İki kulvarda birden çıktığı 6 maçta 7 gol atabilen Bayer Leverkusen, kalesinde ise 10 gole engel olamadı. Gerardo Seoane ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi dönüşü Bundesliga’da kötü gidişata son vermek istiyor. İki kulvarda birden zor günler geçiren Bayer Leverkusen, kabusa Hertha Berlin deplasmanında son verecek ve Şampiyonlar Ligi dönüşünde haftayı galibiyetle kapatacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 6.22

intobet Bahis Oranı: 8.82