İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 10.09.2022

10 Eylül Cumartesi günü İddaa fikstüründe yer alan, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadelelerinden kupon hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

PSG – Brest: MS 1 (-2), 1.42 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; 10 Eylül Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde, PSG ile Brest karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 18:00’de start alacak olan 7. hafta mücadelesi, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. PSG’de bu sezon Christophe Galtier etkisini izliyoruz. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için göreve Galtier’i getirirken, tecrübeli teknik adamla iki kulvarda birden sezona harika bir başlangıç yaptı. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik çıkaran ve attığı 24 golle lige damga vuran ev sahibi, liderlik koltuğunda oturuyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezonu Juventus karşısında açan PSG, H Grubu’nun ilk maçını 2-1 kazanırken, ilk kez JUVE karşısında galip gelmeyi başardı. İki kulvarda birden bu sezon çok moralli ve formda bir PSG izliyoruz. Mbappe, Neymar ve Messi gibi çok önemli bir hücum hattına sahip olan ev sahibi, geçen sezon bu 3’lüden istediği verimi almayı başaramasa da, yeni sezona yıldızlar performanslarıyla damga vurdu. Fransa Ligue 1 sahnesinde son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ve kalesinde tam 11 gole engel olmayı başaramayan Brest, bu hafta ligin en golcü takımı PSG’ye deplasmanda konuk olacak. Fransa Ligue 1’de 6. hafta sona ererken, konuk ekip Brest’in sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Michel Der Zakarian ve öğrencileri, 3 hafta önce aldığı Angers galibiyetinin ardından, önce Montpellier’e iç sahada 7-0 ardından Rennes’e deplasmanda 3-1 kaybetti. Geçtiğimiz hafta sahasında Strasbourg’u konuk eden Brest, henüz 6. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, 31. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden Strasbourg’u mağlup etmeyi başaramadı ve evinde 1 puanla yetindi. Son 10 maçında PSG’den puan almayı başaramayan Brest, 10 maçın 8’inden farklı mağlubiyetlerle ayrıldı. Tarihi boyunca rakibine karşı bariz bir üstünlük kuran PSG, 10 maçtır mağlup ettiği Brest ile karşılaşacak. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi zaferinin ardından Fransa Ligue 1’de namağlup performansını galibiyetle taçlandıracaktır.

Marsilya – Lille: MS 1, 1.73 (iddaa) – 1.98 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de zirvenin ortağı Marsilya, 10 Eylül Cumartesi akşamı sahasında 6. sıradaki Lille’i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS 4. UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Fransa Ligue 1’de zirvenin namağlup ortağı olarak ilk sınavını veren Marsilya, konuk olduğu Tottenham deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. İlk 45 dakikayı hatasız geçiren ev sahibi, devre arasına rakibine göz açtırmadan girmeyi başardı. İkinci yarının hemen başında ise Chancel Mbemba’nın kırmızı kartı Marsilya’yı zora düşürürken, Tudor ve öğrencileri mağlubiyetten kurtulamadı. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geçiren ev sahibi, PSG ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Yeni transferlerle ligde harika bir performans sergileyen Marsilya’da, Luiz Suarez, Alexis Sanchez ve Nuno Tavares sezona harika başlarken, gol yükünü sırtlandı. Tudor’un gelişiyle birlikte bu sezon Marsilya, Fransa Ligue sahnesinde engel tanımıyor. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanına konuk olan Lille, maça kötü bir başlangıç yaparken, rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte fırsatları değerlendirdi. Karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan konuk ekip, Nice mağlubiyetinin ardından toparlanmayı başardı. Yeni sezonda istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan Lille, Fonseca yönetiminde 6 haftadan 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberliğe imza attı. 10 puanla yoluna devam eden Lille, bu hafta Marsilya deplasmanına konuk olacak. Teknik adam değişikliğinin ardından bir türlü istikrar yakalamayı başaramayan konuk ekip, ezeli rakibi Marsilya karşısında kazanarak, Fransa Ligue 1’de yükselişe geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’de yeni sezona harika bir başlangıç yapan Marsilya, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde istediğini alamadı ve Ligue 1’e moralsiz dönüyor. Tudor ve öğrencileri Lille galibiyetiyle birlikte ligdeki etkisinden ödün vermeyecektir.

Frankfurt – Wolfsburg: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.58 (intobet) ; beIN CONNECT ekranlarından 10 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ve Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Son Avrupa şampiyonu Eintracht Frankfurt, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde açılışı mağlubiyetle yaptı. Oliver Glasner ve öğrencileri sahasında konuk ettiği Sporting’e 3-0 kaybederken, yapabileceği en kötü başlangıçlardan birini yaptı. Ev sahibi bildiğimiz gibi Almanya Bundesliga’da da sezona kötü başlamış ve UEFA Süper Kupa finalinde aldığı 2-0’lık Real Madrid mağlubiyetinin ardından, Almanya Bundesliga’da 3 haftadan 1 puan çıkarabilmişti. Bayern Münih karşısında alınan 6-1’lik hezimetin ardından, Hertha Berlin ve Köln ile berabere kaldılar. Son 2 haftada Werder Bremen ve Leipzig’i mağlup eden Frankfurt, lige mağlubiyetle dönüyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Köln’ü konuk eden Wolfsburg, karşılaşmadan 4-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve Almanya Bundesliga’da galibiyet hasreti 5 haftaya yükseldi. İlk 5 haftadan 3 mağlubiyet, 2 beraberlik alan konuk ekip, son 2 haftada önce Leipzig ardından Köln’e kaybetti. Kötü geçen sezonun ardından Niko Kovac ile yeni bir maceraya başlayan Wolfsburg cephesinde, kötü gidişat tam gaz devam etti ve yeni teknik adamında tahtı sallanmaya başladı. Henüz galibiyeti bulunmayan konuk ekip, ligin en zayıf halkaları arasında yer alıyor. Wolfsburg 5 hafta sonunda tam 10 gol yerken, rakip filelere sadece 4 gol atabildi. Hem savunma hem de hücum hattı toparlanmak için güven vermeyi başaramadı. Yeni sezonda savunma performansıyla güven vermeyi başaramayan Frankfurt ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. İki takımın mücadelesinde karşılıklı goller atılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.48

intobet Bahis Oranı: 5.00