TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Konyaspor Hatayspor İddaa Tahmini 10.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 5 maçtır kaybetmeyen Konyaspor iç sahada, Hatayspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Konyaspor ile Hatayspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Konyaspor galibiyetinin 1.83, beraberlik tercihinin 3.98, Hatayspor galibiyetinin ise 4.72 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Konyaspor 5 Maçtır Kaybetmiyor

Konyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. Muhammet Demir’in attığı tek golle 1-0 kazandılar ve yenilmezlik serisini sürdürdüler. Lider Beşiktaş’ın takibini de devam ettiren Yeşil Beyazlılar, bu sezon geride kalan 5 maçta 11 puan topladı. Henüz mağlubiyetleri yok ve oynadıkları 5 maçta da kalesini gole kapatmayı başardılar. Ligin en iyi savunma performanslarından birini gösteren Konyaspor, bu hafta Hatayspor’u konuk edecek. Hatayspor karşısında da maçın favorisiler.

Hatayspor 2 Puan Bıraktı

Hatayspor’da işler pek yolunda gitmiyor. Süper Lig’de bu sezon 4 maç oynayan Hatayspor, henüz galibiyet ile tanışamadı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldılar. Öne geçtiği maçta 90+8’de yediği golle 2 puan bırakan Hatayspor, Süper Lig’de bu sezon ilk puanını elde etti. Hücum hattına Ze Luis takiviyesi de yapan Hatayspor, bu hafta Konyaspor deplasmanında sürpriz yaparak 3 puan almak istiyor. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Konyaspor – Hatayspor Maç Bilgileri

Konyaspor – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Ibrahim Sehic, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Endri Cekici, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Muhammet Demir

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Abdullah Yiğiter, Strahil Popov, Simon Falette, Ognjen Vranjes, Sam Adekugbe, Muhammed Mert, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Saba Lobzhanidze, Dylan Saint Louis, El Kaabi

İddaa Tahmini

Konyaspor, maçın net favorisi. Süper Lig’de bu sezon 5 hafta geride kaldı ve Konyaspor, henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Öte yandan 5 maçta kalesini gole kapatmayı da başaran bir Konyaspor var. Hatayspor karşısında zorlanmadan kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, haftayı galibiyet ile kapattı. Hatayspor’u 1-0 mağlup eden Konyaspor, maç fazlasıyla Süper Lig’de liderliğe yükseldi.