Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Wolverhampton İddaa Tahmini 10.09.2022

İngiltere Premier Lig’de bu sezon sadece 2 galibiyet alabilen Liverpool, Anfield’da Wolverhampton’ı ağırlayacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Liverpool ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.27, beraberlik 6.20, Wolverhampton kazanır ise 12.00 olarak açıklanmış. 

Liverpool Şampiyonlar Ligi’nde Mağlup

Liverpool, Premier Lig’de yeni sezona hiç iyi başlayamadı. Geride kalan 6 hafta sonunda sadece 2 galibiyet alabildiler. Geçtiğimiz hafta sonu Merseyside derbisinde Everton’a konuk olan Liverpool, rakibi ile golsüz berabere kaldı. Bu sezon Premier Lig’de 4. kez puan kaybı yaşadılar. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak Liverpool, Napoli deplasmanında 4-1 kaybetti ve büyük hayal kırıklığı yarattı. Jurgen Klopp’un ekibinde moraller bozuk. Bu hafta Anfield’da Wolverhampton’ı konuk edecekler ve kazanarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde Liverpool’da Curtis Jones, Diogo Jota ve Jordan Henderson’ın sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton Tek Golle Kazandı

Wolverhampton, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Molineux Ground’da konuk ettikleri Southampton engelini 1-0 ile geçtiler. Southampton galibiyet ile Premier Lig’de bu sezon ilk kez 3 puan sevinci yaşadıklarını belirtelim. Wolverhampton’a 3 puanı getiren gol ise Daniel Podence’den geldi. Premier Lig’de ilk galibiyetini alan Bruno Lage’in ekibi, düşme hattının da üzerine çıkmış oldu. Bu hafta ise Anfield’da Liverpool’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Liverpool – Wolverhampton Maç Bilgileri

Liverpool – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Curtis Jones, Diogo Jota ve Jordan Henderson’ın sakatlıkları devam ediyor. Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic’in sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, James Milner, Luis Diaz, Roberto Firmino, Mohamed Salah

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Leander Dendoncker, Joao Moutinho, Pedro Neto, Daniel Podence, Yerson Mosquera, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Liverpool, maçın net favorisi. Bu hafta Anfield’da Wolverhampton’ı konuk edecekler. Geçen hafta Merseyside derbisinde Everton ile golsüz berabere kaldılar. Lider Arsenal’ın 6 puan gerisindeler. Liverpool’a galibiyet şart. Anfield’da Wolverhampton’ı farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.51

intobet Oranı: H1, Oran 1.75

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…