Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Tottenham İddaa Tahmini 10.09.2022

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Manchester City iç sahada, Tottenham’ı ağırlayacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Manchester City ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.37, beraberlik 5.45, Tottenham kazanır ise 8.40 olarak açıklanmış.

Manchester City Liderlik Peşinde

Manchester City, Premier Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’da Aston Villa’ya konuk olan Pep Guardiola’nın öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Erling Haaland’ın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Premier Lig’de bu sezon 6 hafta geride kaldı ve Manchester City’nin 14 puanı bulunuyor. Lider Arsenal’ın sadece 1 puan gerisindeler. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’ya konuk olan Manchester City, rakibini 4-0 gibi net bir skor ile mağlup etti ve moral buldu. Etihad’da bu hafta konuk edecekleri Tottenham karşısında da maçın net favorisiler.

Tottenham Sürpriz Arayacak

Tottenham’da moraller yerinde. Yoluna hem Premier Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde devam ediyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Fulham’ı konuk eden Tottenham, rakibini 2-1 mağlup etti. Şampiyonlar Ligi’nde ise Marsilya engelini de 2-0 ile geçen Londra ekibi, çıkışını devam ettiriyor. Premier Lig’de 6 hafta geride kaldı ve Antonio Conte’nin öğrencileri, 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan topladı. Lider Arsenal’ın sadece 1 puan gerisindeler. Bu hafta Etihad’da Manchester City’e konuk olacak Tottenham’da Lucas Moura’nın sakatlığı devam ediyor.

Manchester City – Tottenham Maç Bilgileri

Manchester United – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Lucas Moura’nın sakatlığı devam ediyor.

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Dejan Kulusevski, Richarlison, Heung Min Son, Hary Kane

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Premier Lig’de geride kalan 6 haftada 14 puan topladılar. Lider Arsenal’ın sadece 1 puan gerisindeler. Tottenham’da aynı puana sahip ama iki takım arasında güç farkı var. Etihad’da Manchester City’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Tottenham karşısında net bir galibiyet alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…