Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Lille İddaa Tahmini 10.09.2022

Fransa Ligue 1‘de zirvenin ortağı Marsilya, 10 Eylül Cumartesi akşamı sahasında 6. sıradaki Lille‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS 4.

intobet, Marsilya galibiyetine 1.98, beraberliğe 3.70, Lille galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Marsilya İlk Kez Mağlup

UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde Fransa Ligue 1’de zirvenin namağlup ortağı olarak ilk sınavını veren Marsilya, konuk olduğu Tottenham deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. İlk 45 dakikayı hatasız geçiren ev sahibi, devre arasına rakibine göz açtırmadan girmeyi başardı. İkinci yarının hemen başında ise Chancel Mbemba’nın kırmızı kartı Marsilya’yı zora düşürürken, Tudor ve öğrencileri mağlubiyetten kurtulamadı. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftayı 5 galibiyet, 1 beraberlikle geçiren ev sahibi, PSG ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Yeni transferlerle ligde harika bir performans sergileyen Marsilya’da, Luiz Suarez, Alexis Sanchez ve Nuno Tavares sezona harika başlarken, gol yükünü sırtlandı. Tudor’un gelişiyle birlikte bu sezon Marsilya, Fransa Ligue sahnesinde engel tanımıyor.

Lille Galibiyet Peşinde

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Montpellier deplasmanına konuk olan Lille, maça kötü bir başlangıç yaparken, rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte fırsatları değerlendirdi. Karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan konuk ekip, Nice mağlubiyetinin ardından toparlanmayı başardı. Yeni sezonda istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyan Lille, Fonseca yönetiminde 6 haftadan 3 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1 beraberliğe imza attı. 10 puanla yoluna devam eden Lille, bu hafta Marsilya deplasmanına konuk olacak. Teknik adam değişikliğinin ardından bir türlü istikrar yakalamayı başaramayan konuk ekip, ezeli rakibi Marsilya karşısında kazanarak, Fransa Ligue 1’de yükselişe geçmek istiyor.

Marsilya – Lille Maç Bilgileri

Marsilya – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da önemli bir eksik bulunmuyor. Lille cephesinde ise Timothy Weah’ın sakatlığı devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Chancel Mbemba, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Samuel Gigot, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Leonardo Jardim, Bafode Diakite, Jose Fonte, Alexsandro Ribeiro, Ismaily, Angel Gomes, Gabriel Gudmundsson, Jonathan Bamba, Benjamin Andre, Yusuf Yazıcı, Jonathan David.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezona harika bir başlangıç yapan Marsilya, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde istediğini alamadı ve Ligue 1’e moralsiz dönüyor. Tudor ve öğrencileri Lille galibiyetiyle birlikte ligdeki etkisinden ödün vermeyecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.73

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya ve Lille, zorlu mücadelenin ilk yarısını 1’er golle tamamladı. Devre arasına skor eşitliğiyle gidilirken, kazanan ev sahibi Marsilya oldu. İkinci yarıda rakibine üstünlük kuran Tudor’un öğrencileri, tarihinde ligin en iyi ilk 7 haftalık performansını sergiledi. Kazananları tebrik ederiz.