Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Spezia İddaa Tahmini 10.09.2022

İtalya Serie A Ligi sahnesinde 6. hafta heyecanı başlarken, Napoli sahasında Spezia‘yı konuk edecek. 10 Eylül Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Napoli galibiyetine 1.28, beraberliğe 5.80, Spezia galibiyetine ise 11.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.46, 2.5 Alt 2.72 oran kazandırıyor.

Napoli Cephesinde Yüzler Gülüyor

Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk haftaya aldığı 4-1’lik Liverpool galibiyetiyle dikkat çekti. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona yaptığı iyi başlangıçla dikkatleri üzerine çeken Napoli, İngiliz devi Liverpool karşısında harika bir sınav verdi. Piotr Zielinski 3 gole doğrudan katkı sağlarken, harika galibiyetin mimarlarından birisi oldu. İtalya Serie A Ligi’nde ise son haftayı Lazio derbisinden aldığı 2-1’lik galibiyetle tamamlayan Napoli, iki kulvarda birden yoluna namağlup devam ediyor. Serie A Ligi’nde ilk 6 haftadan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başaran ev sahibi, zirvedeki Atalanta’nın 2 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonluk yarışının iddialı takımı, Spezia karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Napoli yeni transferleriyle çok formda. Spezia cephesinde karşılaşma öncesi Albin Ekdal, Daniele Verde, Salvador Ferrer ve Kelvin Amian’ın sakatlıkları devam ediyor.

Spezia Puan Kayıplarına Devam Etti

Geride bıraktığımız hafta evinde Bologna ile 2-2 berabere kalan Spezia, İtalya Serie A Ligi’nde puan kayıplarına devam etti.  Bu sonuçla birlikte son 4 haftayı puan kayıplarıyla geçiren Spezia, yeni sezonda tek galibiyetini ilk hafta Empoli’ye karşı iç sahada 1-0’lık skorla aldı. Son 4 haftada İnter ve Juventus gibi güçlü rakipleri karşısında skor bulamadan mağlup olan konuk ekip, evinde ağırladığı Sassuolo ve Bologna karşısında ise 2-2’lik beraberliğe imza attı. Kalesinde tam 9 gole engel olamayan Spezia, rakip filelere ise 5 gol gönderebildi. Transfer döneminde hem savunma hem de hücum hattına önemli takviyeler yapan Spezia, henüz aradığı başarıyı bulamadı ve geçen sezonun ardından tekrar ligin alt sıralarında yer aldı. Konuk ekip Luca Gotti önderliğinde yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadı.

Napoli – Spezia Maç Bilgileri

Napoli – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de bu hafta Diego Demme’nin sakatlığı devam ediyor. Spezia’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Victor Osimhen, Hirving Lozano.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Dimitrios Nikolaou, Simone Bastoni, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Mbala N’Zola, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi sahnesinden harika bir galibiyetle dönen Napoli, İtalya Serie A Ligi’nde ise yoluna namağlup devam ediyor. Zirvenin en yakın takipçisi Napoli, alt sıralardan yer alan Spezia engelini zorlanmadan geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.51

intobet Oranı: H1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Giacomo Raspadori son dakika golüyle Napoli’yi galibiyete taşıdı. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde iyi performansını sürdürdü.