Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Brest İddaa Tahmini 10.09.2022

10 Eylül Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde, PSG ile Brest karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 18:00’de start alacak olan 7. hafta mücadelesi, beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, PSG galibiyetine 1.09, beraberliğe 11.00, Brest galibiyetine ise 29.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

PSG’de Galtier Etkisi

PSG’de bu sezon Christophe Galtier etkisini izliyoruz. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için göreve Galtier’i getirirken, tecrübeli teknik adamla iki kulvarda birden sezona harika bir başlangıç yaptı. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik çıkaran ve attığı 24 golle lige damga vuran ev sahibi, liderlik koltuğunda oturuyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sezonu Juventus karşısında açan PSG, H Grubu’nun ilk maçını 2-1 kazanırken, ilk kez JUVE karşısında galip gelmeyi başardı. İki kulvarda birden bu sezon çok moralli ve formda bir PSG izliyoruz. Mbappe, Neymar ve Messi gibi çok önemli bir hücum hattına sahip olan ev sahibi, geçen sezon bu 3’lüden istediği verimi almayı başaramasa da, yeni sezona yıldızlar performanslarıyla damga vurdu.

Brest PSG Galibiyetini Unuttu

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 3 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ve kalesinde tam 11 gole engel olmayı başaramayan Brest, bu hafta ligin en golcü takımı PSG’ye deplasmanda konuk olacak. Fransa Ligue 1’de 6. hafta sona ererken, konuk ekip Brest’in sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Michel Der Zakarian ve öğrencileri, 3 hafta önce aldığı Angers galibiyetinin ardından, önce Montpellier’e iç sahada 7-0 ardından Rennes’e deplasmanda 3-1 kaybetti. Geçtiğimiz hafta sahasında Strasbourg’u konuk eden Brest, henüz 6. dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, 31. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden Strasbourg’u mağlup etmeyi başaramadı ve evinde 1 puanla yetindi. Son 10 maçında PSG’den puan almayı başaramayan Brest, 10 maçın 8’inden farklı mağlubiyetlerle ayrıldı.

PSG – Brest Maç Bilgileri

PSG – Brest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Brest cephesinde ise Jeremy Le Douaron, Steve Mounie, Noah Fadiga ve Romain Del Castillo’nun sakatlıkları devam ediyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Marco Verratti, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Brendan Chardonnet, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Pierre Lees-Melou, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Mathias Pereira Lage, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

İddaa Tahmini

Tarihi boyunca rakibine karşı bariz bir üstünlük kuran PSG, 10 maçtır mağlup ettiği Brest ile karşılaşacak. Ev sahibi Şampiyonlar Ligi zaferinin ardından Fransa Ligue 1’de namağlup performansını galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.42

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Neymar attı, PSG haftayı galibiyetle noktaladı. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlayan ev sahibi, lige yorgun dönmesine karşın galip gelmeyi başardı.