Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Schalke 04 Bochum Bahis Tahmini 10.09.2022

10 Eylül Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde 6. hafta heyecanı devam ediyor. Günün son maçında galibiyeti bulunmayan Schalke 04 ile Bochum karşı karşıya gelecek. Saat 19:30’da sahne alacak maçn yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

Hovarda, Schalke 04 galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.72, Bochum galibiyetine ise 3.48 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.14 oran kazandırıyor.

Schalke 04 Zayıf Halkalar Arasında

Almanya Bundesliga’ya geri dönen Schalke 04, yeniden ligin zayıf halkaları arasına girdi. 1 sezonluk aranın ardından Bundesliga sahnesinde 5 maça çıkan ev sahibi, henüz galibiyetle tanışmadı. 5 maçtan 2 mağlubiyet, 3 beraberlikle 3 puan toplamayı başaran ve ligin alt sıralarından kurtulamayan Frank Kramer’in öğrencileri, iç sahada alınan 6-1’lik Union Berlin hezimetinin ardından, geçtiğimiz hafta deplasmanda Stuttgart ile 1-1 berabere kaldı. 10 kişi kalan rakibine diş geçirmeyi başaramayan Schalke 04, 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başarırken, savunma performansıyla sınıfta kaldı. Bu hafta ligin en alt sırasında yer alan Bochum’u sahasında konuk edecek olan Schalke 04, yeni sezonun ilk galibiyetini almak istiyor.

Bochum Dibe Vurdu

Almanya Bundesliga sahnesinde ilk 5 haftanın en zayıf halkası Thomas Reis yönetimindeki Bochum oldu. Konuk ekip ilk 5 haftanın tamamından mağlubiyetlerle ayrıldı. Uzak ara ligin en zayıf performansını ortaya koyan Bochum, kalesinde gördüğü 15 gole karşılık, sadece 3 kez rakip fileleri havalandırabildi. Son olarak geçtiğimiz hafta sahasında Werder Bremen’e 2-0 kaybeden konuk ekip, kötü gidişatını tam gaz sürdürdü. Transfer döneminde yapılan hamleler Bundesliga sahnesi için yetersiz kalırken, ilk 5 hafta sergilenen futbol ve alınan sonuçların ardından teknik adam Reis’in tahtı sallanmaya başladı. Bu hafta kendisi gibi ligde galibiyeti bulunmayan Schalke 04 karşısına çıkacak olan Bochum, bu fırsatı değerlendirerek ilk galibiyetini almak istiyor.

Schalke 04 – Bochum Maç Bilgileri

Schalke 04 – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Veltins-Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke’de bu hafta Marcin Kaminski’nin sakatlığı devam ediyor. Bochum cephesinde ise Paul Grave’nin sakatlığı devam ediyor.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Thomas Ouwejan, Alex Kral, Rodrigo Zalazar Martinez, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Cristian Gamboa, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Takuma Asano, Simon Zoller, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda 5 haftalık performanslarıyla galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Ligin zayıf halkaları arasında yer alan iki takımında 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Schalke 04 galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda skor üretmeyi başardı. Ev sahibi 3 golle kazanırken, Bochum ise deplasmanda tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.