Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Southampton Brentford İddaa Tahmini 10.09.2022

İngiltere Premier Lig’de 7. hafta maçında, Southampton ile Brentford karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Southampton – Brentford arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Southampton kazanır 2.38, beraberlik 3.55, Brentford kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış.

Southampton Deplasmanda Kaybetti

Southampton, Premier Lig’de geride kalan 6 haftada 7 puan topladı. En son galibiyetini 2 hafta önce Chelsea’yi 2-1 mağlup ederek almışlardı. Bu sürpriz galibiyetin ardından ise geçen hafta Molineux Ground’da Wolverhampton’a 1-0 kaybettiler. Daniel Podence’ın golüne engel olamayan Southampton, sahadan puansız ayrıldı. Bu sezon St. Marry’de oynadıkları 3 maçta 4 puan toplayan Ralph Hasenhütll’ın öğrencilier, bu hafta Brentford karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Southampton’da Romeo Lavia’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Brentford Farklı Kazandı

Brentford, geçtiğimiz haftayı farklı bir galibiyet ile kapattı. İç sahada taraftarı önünde konuk ettikleri Leeds United’ı 5-2 mağlup etmeyi başardılar. Ivan Toney’in 3 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada net bir galibiyet alan Thomas Frank’ın ekibinde moraller yerinde. Bu sezon Premier Lig’dei lk 6 haftada dikkat çekmeyi başaran Brentford’un hücum hattı oldukça üretken. Brentford, bu sezon oynadığı 6 karşılaşmada da gol atmayı başardı. Ivan Toney, attığı 5 golle, Brentford’un en golcü oyuncusu konumunda. Maç öncesinde Brentford’da Christian Norgaard’ın sakatlığı bulunuyor.

Southampton – Brentford Maç Bilgileri

Southampton – Brentford Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. Marry’s Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Romeo Lavia’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Brentford’da Christian Norgaard’ın sakatlığı bulunuyor.

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters,, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, Nathan Redmond, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Che Adams, Adam Armstrong, Sekou Mara

Brentford'ın ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. Brentford, sezona iyi başladı ve dikkat çekici sonuçlar alıyor. Southampton ise geçen haftaki Wolverhampton mağlubiyetini unutturmak istiyor. Karşılıklı gol beklentim var. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Hovarda Oranı: KGVAR1, Oran 1.68

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…