Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Angers Montpellier Bahis Tahmini 11.09.2022

Angers iç sahada Montpellier‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 7.hafta mücadelesi, 11 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bets10, Angers galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.70, Montpellier galibiyetine ise 2.82 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Angers Galibiyeti Unuttu

Angers, Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezona yapabileceği en kötü başlangıçlardan birini yaptı ve 6. hafta sona erdiğinde, kendisin düşme potasının içerisinde buldu. Sezon başlangıcını Nantes ve Auxerre karşısında beraberliklerle yapan Gerald Baticle’nin öğrencileri, son 4 haftalık fikstürde ise Brest, Troyes, Reims ve Lyon’a kaybetti. 4 haftadır farklı mağlubiyete razı gelen Angers, 6 maç sonunda tam 17 gol yedi. Rakip filelere ise sadece 6 gol gönderebilen ev sahibi, ligin yeni temsilcisi Auxerre ile birlikte en alt sırayı paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lyon deplasmanından 5-0’lık hezimetle dönen Angers cephesinde teknik adamın tahtı sallanıyor. Ev sahibi özellikle Lyon karşısında yaşadığı hezimetin ardından güven vermemeye devam etti.

Montpellier Üstünlüğünü Koruyamadı

Fransa Ligue 1’in 6. haftasında Montpellier yakaladığı skor üstünlüğünü koruyamadı ve haftayı mağlubiyetle kapattı. Konuk ekip Lille karşısında erken bir golle öne geçerken, ikinci yarısını 10 kişi tamamladığı mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Ajaccio karşısında 10 kişiyle alınan galibiyetin ardından, istikrardan uzak performansını sürdüren Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, 6 haftadan 3 galibiyetle 9 puan topladı. 16 kez rakip fileleri havalandıran Montpellier, 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. Yeni sezonda golcülerinin iyi performansıyla dikkat çeken Montpellier, savunmada ise aynı başarıyı gösteremedi. Lille mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak isteyen konuk ekip, bu hafta Angers deplasmanına konuk olacak.

Angers – Montpellier Maç Bilgileri

Angers – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Raymond Kopa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Jonas Omlin ve Valere Germain kart cezalısı. Stephy Mavididi, Dimitry Bertaud, Theo Sainte-Luce, Wahbi Khazri ve Christopher Jullien’in sakatlıkları bulunuyor.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Azzedine Ounahi, Pierrick Capelle, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Lois Diony.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Jonas Omlin, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Nicolas Louis Cozza, Maouassa, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Beni Makouana, Jordan Ferri, Joris Chotard, Sepe Elye Wahi.

İddaa Tahmini

6 haftadan topladığı 9 puanla ligin orta sıralarında yer alan Montpellier, düşme potasında yer alan Angers karşısında haftayı galibiyetle kapatacak ve yeniden yükselişe geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.44

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.82

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Angers iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve 4 hafta sonra Ligue 1’de galip gelmeyi başardı. Montpellier ise zor günler geçiren rakibi karşısında iyi bir sınav veremedi.