İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.09.2022

11 Eylül Pazar günü için İtalya Serei A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Atalanta – Cremonese: H1, 1.67 (iddaa) – 1.88 (intobet) ; 11 Eylül Cumartesi günü, İtalya Serie A Ligi’nin lideri Atalanta ile düşme hattındaki Cremonese karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak olan maçın başlama saati 13:30. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta, Cremonese karşısına İtalya Serie A Ligi’nin lideri olarak çıkacak. Gian Piero Gasperini ve öğrencileri yeni sezonda namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan topladı. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Monza deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başaran ev sahibi, 3’te 3 yaparak yoluna devam etti. Sadece 2. hafta Milan derbisinde 1-1’lik beraberlikle puan kaybeden Atalanta, dev derbide de galibiyete daha yakın bir futbol sergilemişti. 5 haftanın 3’ünde kalesini gole kapatmayı başaran ev sahibi, toplamda ise sadece 3 gol yedi. Geçen sezonda lige harika başladıktan sonra düşüşe geçen Atalanta, güçlenen kadrosuyla bu kez zirvede kalmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Cremonese, ilk 5 hafta sona erdiğinde Monza ile birlikte en zayıf halkalar arasında yer alıyor. 5 hafta sona erdiğinde, henüz galibiyetle tanışmayı başaramayan konuk ekip, 5 maçtan sadece 1 puan topladı. İlk 4 haftayı Fiorentina, Roma, Torino ve İnter mağlubiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta Sassuolo karşısında ilk puanını golsüz beraberlikle alan Cremonese, ilk ke bir maçta kalesini gole kapatmayı başardı. Ligin lideri karşısına 5 maçtır devam eden puan kayıplarıyla çıkacak olan Massimiliano Alvini ve öğrencileri, ligde güven vermekten çok uzakta. Kalesinde tam 9 gole engel olamayan Cremonese, savunmada oldukça etkisiz. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 haftanın namağlup lideri Atalanta, ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ve 5 maçtır puan kaybeden Cremonese karşısında rahat bir galibiyetle, liderliğini sürdürecektir.

Juventus – Salernitana: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.44 (intobet) ; S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 11 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi’nin 6. hafta mücadelesinde, Juventus ile Salernitana karşı karşıya gelecek. Massimiliano Allegri ve öğrencileri yeni sezonun ilk mağlubiyetini UEFA Şmapiyonlar Ligi sahnesinde aldı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Juventus, son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Fiorentina ile 1-1 berabere kalmış ve 5 maçtan 3 beraberlik, 2 galibiyetle 9 puan toplamıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun ilk haftasında PSG deplasmanına konuk olan Juventus, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Tarihinde ilk kez PSG’ye karşı mağlup olan Juventus, rotasını yeniden İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Sampdoria deplasmanı dışında tüm rakipleri karşısında skor üretmeyi başaran ev sahibinde, Vlhaovic 5 maçta 4 golle sezon başlangıcına damga vuran isimlerden biri oldu. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon başlangıcını iç sahada 1-0’lık Roma mağlubiyetiyle yapan Salernitana, son 4  haftada rakiplerine geçit vermedi ve yükselişe geçti. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyetle 6 puan toplamayı başaran konuk ekip, son olarak iç sahada Empoli ile 2-2 berabere kaldı. İlk 2 haftada skor üretmeyi başaramayan Salernitana, son 3 haftada ise 7 gol buldu. Geçen sezon ligde kalma başarısı gösteren konuk ekip, yeni sezonda ise geçen sezonun aksine iyi bir başlangıç yaptı. İlk 5 haftada sadece 1 kez kaybeden, 4 maçtır ise bileği bükülmeyen Salernitana, zorlu Juventus deplasmanında seriyi sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin namağlup takımları arasında yer alan Juventus, Şampiyonlar Ligi mağlubiyetini Salernitana karşısında 3 puanla unutturacak ve karşılaşmadan galip ayrılacaktır.

Sassuolo – Udinese: MS 2, 2.26 (iddaa) – 2.60 (intobet) ; 11 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 6. hafta mücadelesinde, Sassuolo ile Udinese karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta Sassuolo için üst üste beraberlikle sona erdi. Spezia ve Milan karşısında alınan 1’er puanın ardından geçtiğimiz hafta Cremonese deplasmanına konuk olan Sassuolo, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Düşme hattında yer alan ve galibiyeti bulunmayan Cremonese karşısında sergilenen futbol ev sahibinde moralleri bozdu. İlk 5 haftada sadece 3 hafta önce ligin  yeni temsilcilerinden Lecce karşısında 1-0 galip gelmeyi başaran Alessio Dionisi’nin öğrencileri, yeni sezonda galibiyet adına zorlanıyor. 3 maçta sadece 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarabilen Sassuolo, gol sorununa çözüm bulamadı. Ev sahibi tam 180 dakikadır Serie A Ligi sahnesinde skor üretmeyi başaramıyor. Geçtiğimiz hafta sahasında ligin en formda takımlarından Roma’yı konuk eden Udinese, 4-0’lık harika galibiyetiyle lige damga vurmayı başarırken, İtalya Serie A Ligi sahnesinde 3’te 3 yapmayı başardı. Sezona yeni hocası Andrea Sottil yönetiminde merhaba diyen konuk ekip, ilk 2 haftadan sadece 1 puan çıkarmayı başarırken, Monza galibiyetiyle birlikte yükselişe geçti. Galibiyetlerine Fiorentina ve Roma karşısında devam eden Udinese, son 2 hafta 5 gol atarken kalesinde gole geçit vermedi. Bu sezon sadece son şampiyon Milan karşısında ilk hafta mağlup olan konuk ekip, son 4 haftayı namağlup bir performans grafiğiyle geçirdi. Formda Udinese bu hafta Sassuolo deplasmanına konuk olacak. Sottil ve öğrencilerinde bu hafta tek eksik sakatlığı devam eden Adam Masina. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftaya Roma karşısında aldığı farklı galibiyetle damga vuran Udinese, 3 maçtır galip gelmeyi başarıyor. Yeni hocasıyla sezona iyi başlayan Udinese, galibiyetlerine Sassuolo karşısında devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 4.71

intobet Bahis Oranı: 7.03