İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 11.09.2022

11 Eylül Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen, İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga mücadelelerini kupon haline getirdik. Bol şanslar.

Lazio – Hellas Verona: MS 1, 1.42 (iddaa) – 1.62 (intobet) ; Lazio sahasında Hellas Verona’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 6. haftası kapsamında 11 Eylül Pazar günü sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lazio, UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun ilk haftasından 3 puanı 4-2’lik galibiyetle alırken, Feyenoord karşısında sergilenen iyi futbol ve alınan galibiyet moralleri yerine getirdi. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Napoli’ye iç sahada kaybeden ve sezonun ilk mağlubiyetini alan Sarri’nin öğrencileri, sezona harika bir başlangıç yapmış ve ilk 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başarmıştı. İnter derbisini kazanan Lazio, Napoli derbisinde ise üstünlüğünü koruyamadı. Avrupa galibiyetiyle tekrar yükselişe geçen Lazio, iç sahada Hellas Verona’yı mağlup etmek istiyor. Yeni sezona Gabriele Cioffi yönetiminde merhaba diyen Hellas Verona, sezonun ilk 4 haftasında teknik adam değişikliğinin sancılarını üst üste puan kayıplarıyla yaşadı. İlk 4 hafta Napoli ve Atalanta karşısında mağlup olan konuk ekip, Empoli ve Bologna karşısında ise 1’er puanla sahadan ayrıldı. Zor günler geçiren konuk ekip, teselliyi geçtiğimiz hafta Sampdoria galibiyetiyle buldu. İlk yarıda 1-0 geriye düşen konuk ekip, rakibine 5 dakika içerisinde 2 golle cevap verdi ve ilk galibiyetini aldı. 5 maçtır kalesini gole kapatamayan Hellas Verona, savunma hatalarını geçtiğimiz hafta iyi hücum performansıyla telafi etti. Bu hafta Lazio deplasmanına konuk olacak olan Verona, son haftayı galibiyetle kapatan takımlardan biri olsa da, güven vermemeye devam etti. UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında kazanan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise sadece Napoli derbisini kaybetti. Sezona iki kulvarda birden iyi bir başlangıç yapan ev sahibi, galibiyetlerine Hellas Verona karşısında devam edecektir.

Lecce –vMonza: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin 6. haftasında, ligin iki yeni temsilcisi Lecce ile Monza karşı karşıya gelecek. 11 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Torino deplasmanına konuk olan Lecce, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve ilk 5 haftanın tamamında puan kaybetti. Ligin yeni temsilcisi galibiyet hasretine devam ederken, 5 maçtan topladığı 2 puanla zayıf halkalar arasında yer aldı. Sadece Empoli ve Napoli karşısında 1’er puan toplayan Lecce, 2 haftalık beraberlik serisinin ardından Torino deplasmanında mağlubiyetlerine geri döndü. Marco Baroni yönetiminde henüz Serie A Ligi için yeterli bir performans sergilemeyen Lecce, kalesinde gördüğü 6 gole karşılık, 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Ev sahibinin son 4 maçında 2.5 gol barajının aşılmadığını belirtelim. Geçen sezon Serie B Ligi’nde beraber mücadele ettiği Monza karşısına çıkacak olan Lecce, 2 puanı olmasına rağmen rakibinden daha iyi bir sezon geçiriyor. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcisi Monza’da, teknik adamı Giovanni Stroppa’nın tahtı sallanıyor. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi seviyesinde mücadele eden konuk ekip, transfer döneminde yaptığı hamlelerle lig için iyi bir kadro kurmayı başarırken, etkisini henüz sahada göremedik. İlk 5 haftadan 5 mağlubiyetle ayrılan Monza, son 2 haftadır ise farklı mağlubiyetler aldı. 2 maçta 5 gol yiyen ve skor üretmeyi başaramayan konuk ekipte, artık teknik adamın kredisi kalmadı. Torino, Napoli, Udinese, Roma ve Atalanta karşısında mağlup olan konuk ekip, 5 maçın 4’ünden farklı mağlubiyetler alırken, sadece Udinese karşısında 1 farkla sahadan mağlup ayrıldı. Ligin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Monza, bu hafta ligin bir diğer yeni temsilcisi Lecce karşısında galibiyet arayacak. Taraf bahsinin güç olduğu bu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermiyor. 5 maçın tamamında puan kaybeden Lecce ve Monza, bu hafta toparlanmak adına karşılıklı goller bulacaktır.

Freiburg – Mönchengladbach: KGVAR, 1.36 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; Freiburg evinde Mönchengladbach’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 6. hafta mücadelesi 11 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da start alırken, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da zirvenin ortaklarından biri olarak UEFA Avrupa Ligi’nde yeni sezona merhaba diyen Freiburg, G Grubu’nun açılış haftasında Qarabağ’ı iç sahada 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maça iyi başlayan ve 90 dakika boyunca etkisini sürdüren Christian Streich’in öğrencileri, hak ettiği bir galibiyetle Avrupa’ya merhaba dedi. Almanya Bundesliga’da yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftanın en büyük sürprizlerinden birine imza atan Freiburg, 5. hafta sona erdiğinde Dortmund ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Augsburg, Stuttgart, Bochum ve Leverkusen karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, tek mağlubiyetini 2. hafta zirveyi paylaştığı Dortmund’a karşı aldı. Ev sahibi iki kulvarda birden sezona fırtına gibi başlarken, Avrupa dönüşü Bundesliga etkisini sürdürmek istiyor. Almanya Bundesliga’nın 5. haftasında Mainz 05 ile iç sahada kozlarını paylaşacan Mönchengladbach, sezonun ilk mağlubiyetini tam 37 dakika 10 kişi oynadığı mücadeleden 1-0’lık skorla aldı. Konuk ekip mağlubiyet golünü 10 kişi kaldıktan sonra yerken, ilk yarıda oyunun tek hakimiydi. Gol kilidini açmayı başaramayan konuk ekip, şansız bir mağlubiyet aldı diyebiliriz. İlk 4 hafta 2 galibiyet, 2 beraberlikle namağlup performans ortaya koyan Gladbach, yeni hocası Daniel Farke yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaptı. Mainz mağlubiyeti öncesi Bayern Münih’e deplasmanda geçit vermeyen konuk ekip, son şampiyondan 1-1’lik beraberlikle 1 puanı almayı başarmıştı. Farke ve öğrencileri yeniden yükselişe geçmek istiyor. Dev maçta liderlik koltuğunda oturan Freiburg ve sezonun ilk mağlubiyetini alan Gladbach karşı karşıya gelecek. Yeni sezonun formda takımları, galibiyet hedefiyle çıkacağı 6. haftada karşılıklı goller bulacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.05

intobet Bahis Oranı: 4.38