İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 11.09.2022

Fransa Ligue 1’in 7. haftası kapsamında 11 Eylül Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Monaco – Lyon: 2.5 ÜST, 1.40 (iddaa) – 1.54 (intobet) ; İddaa fikstüründe 11 Eylül Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, iki ezeli rakip Monaco ile Lyon kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 21:45. Fransa Ligue 1’de 4 maçtır puan kayıplarına devam eden Monaco, kötü gidişata Nice deplasmanında 1-0’lık galibiyetle son verdi. Sezonu galibiyetle açsa da üst üste 4 maçta yaşanan puan kayıpları ev sahibinde moralleri bozarken, UEFA Avrupa Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala Ligue 1 sahnesinde galip gelmeyi başaran Philippe Clement’in öğrencileri, Kızılyıldız deplasmanına moralli çıktı ve H Grubu’nda açılışı 2-1’lik galibiyetle yaptı. 4 hafta boyunca kabus gibi günler yaşayan Monaco, savunmada verdiği açıklarla rakipleri karşısında zor anlar yaşamıştı. Lens ve Troyes karşısında 4’er gol yiyerek mağlup olan, PSG ve Rennes karşısında ise 1-1’lik beraberliklerle yetinen ev sahibi, son maçında kalesini gole kapatarak kazandı. Yükselişe geçmeyi başaran Monaco bu hafta sahasında ezeli rakibi Lyon’u konuk edecek. Fransa Ligue 1’de ilk 5 hafta namağlup bir performans grafiği orta koyan Lyon, harika performansını 5-0’lık Angers galibiyetiyle taçlandırırken, ilk mağlubiyetini hafta içi erteleme maçında Lorient’e karşı aldı. Peter Bosz ve öğrencileri, ilk kez savunmada bu kadar etkisiz kalırken, Lacazaette ve Tete’nin iyi hücum performansı mağlubiyete çare olamadı. İlk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran Lyon, Monaco deplasmanında galibiyetlerine geri dönmek istiyor. 6 haftada 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, sezon başında hücum hattına yaptığı takviyelerle hücumcu bir takım kimliğine büründü. Lorient karşısında ilk haftasını yapan Lyon, ilk 5 haftada sergilediği futbolla rüştünü ispatladı. İki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle yükselişe geçen Monaco ve geçtiğimiz hafta ligde ilk mağlubiyetini aldıktan sonra toparlanmak isteyen Lyon karşı karşıya gelecek. Bu sezon gol sorunu yaşamayan iki takımın mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Angers – Montpellier: MS 2, 2.44 (iddaa) – 2.82 (intobet) ; Angers iç sahada Montpellier’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 7.hafta mücadelesi, 11 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak. Angers, Fransa Ligue 1 sahnesinde yeni sezona yapabileceği en kötü başlangıçlardan birini yaptı ve 6. hafta sona erdiğinde, kendisin düşme potasının içerisinde buldu. Sezon başlangıcını Nantes ve Auxerre karşısında beraberliklerle yapan Gerald Baticle’nin öğrencileri, son 4 haftalık fikstürde ise Brest, Troyes, Reims ve Lyon’a kaybetti. 4 haftadır farklı mağlubiyete razı gelen Angers, 6 maç sonunda tam 17 gol yedi. Rakip filelere ise sadece 6 gol gönderebilen ev sahibi, ligin yeni temsilcisi Auxerre ile birlikte en alt sırayı paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lyon deplasmanından 5-0’lık hezimetle dönen Angers cephesinde teknik adamın tahtı sallanıyor. Ev sahibi özellikle Lyon karşısında yaşadığı hezimetin ardından güven vermemeye devam etti. Fransa Ligue 1’in 6. haftasında Montpellier yakaladığı skor üstünlüğünü koruyamadı ve haftayı mağlubiyetle kapattı. Konuk ekip Lille karşısında erken bir golle öne geçerken, ikinci yarısını 10 kişi tamamladığı mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Ajaccio karşısında 10 kişiyle alınan galibiyetin ardından, istikrardan uzak performansını sürdüren Olivier Dall’Oglio’nun öğrencileri, 6 haftadan 3 galibiyetle 9 puan topladı. 16 kez rakip fileleri havalandıran Montpellier, 6 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. Yeni sezonda golcülerinin iyi performansıyla dikkat çeken Montpellier, savunmada ise aynı başarıyı gösteremedi. Lille mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak isteyen konuk ekip, bu hafta Angers deplasmanına konuk olacak. 6 haftadan topladığı 9 puanla ligin orta sıralarında yer alan Montpellier, düşme potasında yer alan Angers karşısında haftayı galibiyetle kapatacak ve yeniden yükselişe geçecektir.

Lorient – Nantes: MS 1, 1.95 (iddaa) – 2.25 (intobet) ; İddaa fikstüründe 11 Eylül Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lorient ile Nantes karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 16:00. Sahasında yaşanan problemler nedeniyle Lyon maçı ertelenen Lorient, erteleme maçına hafta içinde çıktı ve karşılaşmadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan ev sahibi, ilk 3 haftada namağlup bir performans ortaya koyarken, 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan toplamayı başardı. İlk mağlubiyetini 4. hafta Lens’e karşı deplasmanda alan Lorient, Ligue 1 sahnesinde yeniden yükselişe geçti ve önce Ajaccio, ardından Lyon’u mağlup etmeyi başardı. 6 Haftada tam 11 golle 13 puan toplamayı başaran Lorient, üst sıraların iddialı takımları arasında yer alıyor. Yeni sezonda göreve Regis Le Bris’i getiren ev sahibi, yeni hocasıyla çok formda. Lorient iç sahada konuk edeceği Nantes’e karşı galibiyetlerine devam etmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun ilk haftası sahasında Olympiakos’u konuk eden Nantes, Avrupa defterini galibiyetle açtı. Mostafa Mohamed VE Evann Guessand’ın golleriyle 3 puana uzanan Nanes, Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftada etkisi kalmasına karşın, Avrupa macerasına iyi bir başlangıç yaptı. Fransa Ligue 1’de son haftayı iç sahada 3-0’lık PSG mağlubiyetiyle kapatan Antoine Kombouare’nin öğrencileri, 6 haftadan sadece 1 puan çıkarabilirken, 6 puanla 13. sırada yer aldı. Galibiyet adına zorlanan Nantes, son 2 haftayı Strasbourg beraberliği ve PSG mağlubiyetiyle geçirerek güven vermekten uzak kaldı. Avrupa zaferi konuk ekipte moralleri yerine getirse de, konuk ekip iki kulvarda birden mücadele etmek zorlanacaktır. Fransa Ligue 1’de yeni sezonun formda takımları arasında yer alan ve Nantes maçı öncesi 2’de 2 yapan Lorient, bu hafta iç saha avantajıyla Nantes’i mağlup etmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 6.66

intobet Bahis Oranı: 9.77