İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 11.09.2022

11 Eylül Pazar günü Fransa Ligue 1’de sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Toulouse – Reims: KGVAR, 1.52 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; 11 Eylül Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 7. hafta mücadeleleri sahne alırken, Toulouse sahasında Reims’i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşamaya ev sahipliği yapacak olan Toulouse, Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı mağlubiyetlerle geçirdi. Philippe Montanier ve öğrencileri ilk 3 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, son 3 haftada ise en zayıf halkalar arasında yer aldı. İlk 3 hafta Nice ve Lorient karşısında 1’er puana razı gelen, Troyes deplasmanından ise 3-0’lık galibiyetle dönen ev sahibi, son 3 haftayı Nantes, PSG ve Clermont mağlubiyetleriyle geçirdi. Son 3 haftada 1 gol bulan Toulouse, kalesinde ise tam 8 gole engel olamadı. Savunma zafiyetleriyle son haftalarda dikkat çeken Toulouse, hücum etkisini de kaybetmiş görünüyor. Yeniden toparlanmak isteyen ligin yeni temsilcisi, bu hafta sahasında en yakın rakiplerinden Reims’i konuk edecek. Geçtiğimiz hafta sahasında Lens’i konuk eden Reims, ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadelede üstünlüğü 72. dakikada Folarin Balogun’un golüyle yakaladı. Bitime 8 dakika kala kalesinde beraberlik golüne engel olamayan Reims, ligin namağlup takımlarından Lens karşısında galibiyeti kaçırdı. Sezona üst üste 2 mağlubiyetle başlayan konuk ekip, son 4 haftada ise hiçbir rakibin geçit vermedi. 3 beraberlik, 1 galibiyetle 6 puan toplayan Oscar Garcia’nın öğrencileri, Angers deplasmanında aldığı 4-2’lik galibiyetin ardından, Lens ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda iyi performans sergilemeye başlayan Reims, henüz alt sıralardan kurtulamadı. Konuk ekip bu hafta en yakın rakibi Toulouse karşısında kazanarak, alt sıralardan kurtulmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 6. hafta geride kalırken maç kazanmakta zorlanan Toulouse ve Reims kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelede iki takımında galibiyet hedefine ulaşamsa dahi, skor bulacağını düşünüyorum.

Rennes – Auxerre: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.80 (Bets10) ; 11 Eylül Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 7. hafta fikstürü devam ederken, Rennes sahasında Auxerre’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 18:05’te başlayacak mücadelenin yayın ekranı ise beIN SPORTS MAX 2. Bruno Génésio ve öğrencileri ilk 6 haftadan istediğini alamadı. Fransa Ligue 1’de yeni sezona istikrardan uzak bir başlangıç yapan Rennes, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyete imza attı. Brest karşısında alınan 3-1’lik deplasman galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta 10 kişi kalan Troyes karşısında 1 puana razı gelen Bruno Genesio’nun öğrencileri, 8 puanla 9. sıraya kadar geriledi. UEFA Avrupa Ligi’nde ise sezon açılışını galibiyetle yapan Rennes, hafta içi konuk olduğu AEK Larnaca deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Son dakika golüyle kazanan ev sahibi, güven tazeledi. 5 maçtır skor üretmeyi başaran Rennes, güçlenen hücum hattından son haftalarda verim almayı başarıyor. Avrupa Ligi’nde yorgun ama moralli dönen ev sahibi, ligin yeni temsilcilerinden Auxerre karşısında galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Auxerre, açılışı Lille deplasmanında 4-1’lik mağlubiyetle yaparken, ikinci hafta Angers karşısında aldığı 2-2’lik beraberlikle toparlanma sinyalleri verdi. Beklediğimiz gibi yükselişe geçen konuk ekip, önce Montpellier ardından Strasbourg karşısında galip gelmeyi başardı. Son 2 haftanın en zorlu fikstürlerinden birine sahip olan Auxerre’de seri 2-1’lik Lyon mağlubiyetiyle sona ererken, geçtiğimiz hafta iç sahada 2-0’lık Marsilya mağlubiyetiyle puan kayıpları devam etti. 6 haftanın 5’inde skor üretmeyi başaran konuk ekip, istikrardan uzak bir başlangıca imza atsa da, at sıralardan uzak kalmayı başardı. 7 puanla yoluna devam eden ligin yeni temsilcisi, Marsilya mağlubiyetinin ardından Rennes karşısında 3 puan arayacak. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Mücadelede Rennes ve Auxerre’nin karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Ajaccio – Nice: MS 2, 2.14 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de galibiyetle tanışmayan Ajaccio ile 6 maçtan sadece 1 galibiyet alan Nice karşı karşıya gelecek. 11 Eylül Pazar günü Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 6 hafta geride kalırken, ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Ajaccio, en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 6 haftadan 5 mağlubiyet, 1 beraberlikle 1 puan toplamayı başaran Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, kalesinde gördüğü 10 gole karşılık, rakip filelere ise sadece 3 gol gönderebildi. Geçtiğimiz hafta evinde Lorient’e 1-0 kaybeden ev sahibi, galibiyet hasretini 4 haftaya çıkarırken, son 180 dakikada ise skor üretemedi. Ligin en zayıf halkası olarak en yakın rakiplerinden Nice karşısına çıkacak olan Ajaccio, sezon başında yaptığı transfer hamlelerine rağmen Ligue 1 seviyesi için yetersiz kaldı. Ajaccio ligin en güven  vermeyen takımlarının başında geliyor. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ilk sınavını Köln’e karşı iç sahada veren Nice, Fransa Ligue 1’de sergilediği etkisiz futbolu Konferans Ligi’ne taşıdı ve karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Konuk ekip ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden beraberliği ikinci yarıda yakaladığı penaltı fırsatıyla aldı. Nice cephesinde göreve sezon başında büyük umutlarla gelen Lucien Favre’nin tahtı kısa sürede sallanmaya başladı. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftanın 5’inde puan kaybeden Nice, sadece ezeli rakibi Lille karşısında 2 hafta önce galip geldi. 6 maçtan 5 puan toplamayı başaran konuk ekip, transfer döneminde yaptığı önemli takviyelere rağmen, sahada iyi bir görüntü sergilemedi. Nice bu hafta ligin en zayıf halkası Ajaccio karşısında kabusa son vermek istiyor. Uzun süredir Ligue 1 sahnesinde etkisiz kalan Nice, puan kayıplarına son vermek istiyor. Favre ve öğrencileri galibiyet hedefine ilk 6 haftanın en zayıf halkası Ajaccio karşısında uzanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.36

Bets10 Bahis Oranı: 7.56