Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Salernitana İddaa Tahmini 11.09.2022

S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından 11 Eylül Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 6. hafta mücadelesinde, Juventus ile Salernitana karşı karşıya gelecek.

intobet, Juventus galibiyetine 1.44, beraberliğe 4.40, Salernitana galibiyetine ise 8.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Juventus Serie A Ligi’ne Odaklandı

Massimiliano Allegri ve öğrencileri yeni sezonun ilk mağlubiyetini UEFA Şmapiyonlar Ligi sahnesinde aldı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 5 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Juventus, son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Fiorentina ile 1-1 berabere kalmış ve 5 maçtan 3 beraberlik, 2 galibiyetle 9 puan toplamıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun ilk haftasında PSG deplasmanına konuk olan Juventus, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Tarihinde ilk kez PSG’ye karşı mağlup olan Juventus, rotasını yeniden İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Sampdoria deplasmanı dışında tüm rakipleri karşısında skor üretmeyi başaran ev sahibinde, Vlhaovic 5 maçta 4 golle sezon başlangıcına damga vuran isimlerden biri oldu.

Salernitana Yükselişe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon başlangıcını iç sahada 1-0’lık Roma mağlubiyetiyle yapan Salernitana, son 4  haftada rakiplerine geçit vermedi ve yükselişe geçti. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 galibiyetle 6 puan toplamayı başaran konuk ekip, son olarak iç sahada Empoli ile 2-2 berabere kaldı. İlk 2 haftada skor üretmeyi başaramayan Salernitana, son 3 haftada ise 7 gol buldu. Geçen sezon ligde kalma başarısı gösteren konuk ekip, yeni sezonda ise geçen sezonun aksine iyi bir başlangıç yaptı. İlk 5 haftada sadece 1 kez kaybeden, 4 maçtır ise bileği bükülmeyen Salernitana, zorlu Juventus deplasmanında seriyi sürdürmek istiyor.

Juventus – Salernitana Maç Bilgileri

Juventus – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Paul Pogba, Federico Chiesa ve Wojciech Szczesny’nin sakatlıkları devam ediyor. Salernitana takımında karşılaşma öncesi Franck Ribery, Ivan Radovanovic ve Emil Bohinen’in sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Federico Fazio, Tonny Vilhena, Emil Bohinen, Giulio Maggiore, Antonio Candreva, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Pasquale Mazzocchi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin namağlup takımları arasında yer alan Juventus, Şampiyonlar Ligi mağlubiyetini Salernitana karşısında 3 puanla unutturacak ve karşılaşmadan galip ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.44

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus 3 kırmızı kart gördüğü mücadelede 2 gol bulurken, Salernitana karşısında galip gelmeyi başaramadı ve 1’er puana razı geldi.