Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Hellas Verona İddaa Tahmini 11.09.2022

Lazio sahasında Hellas Verona‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 6. haftası kapsamında 11 Eylül Pazar günü sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus.

Rexbet, Lazio galibiyetine 1.62, beraberliğe 4.25, Hellas Verona galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.24 oran kazandırıyor.

Lazio Avrupa’da Kazandı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lazio, UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun ilk haftasından 3 puanı 4-2’lik galibiyetle alırken, Feyenoord karşısında sergilenen iyi futbol ve alınan galibiyet moralleri yerine getirdi. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Napoli’ye iç sahada kaybeden ve sezonun ilk mağlubiyetini alan Sarri’nin öğrencileri, sezona harika bir başlangıç yapmış ve ilk 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başarmıştı. İnter derbisini kazanan Lazio, Napoli derbisinde ise üstünlüğünü koruyamadı. Avrupa galibiyetiyle tekrar yükselişe geçen Lazio, iç sahada Hellas Verona’yı mağlup etmek istiyor.

Hellas Verona 4 Maç Sonra Kazandı

Yeni sezona Gabriele Cioffi yönetiminde merhaba diyen Hellas Verona, sezonun ilk 4 haftasında teknik adam değişikliğinin sancılarını üst üste puan kayıplarıyla yaşadı. İlk 4 hafta Napoli ve Atalanta karşısında mağlup olan konuk ekip, Empoli ve Bologna karşısında ise 1’er puanla sahadan ayrıldı. Zor günler geçiren konuk ekip, teselliyi geçtiğimiz hafta Sampdoria galibiyetiyle buldu. İlk yarıda 1-0 geriye düşen konuk ekip, rakibine 5 dakika içerisinde 2 golle cevap verdi ve ilk galibiyetini aldı. 5 maçtır kalesini gole kapatamayan Hellas Verona, savunma hatalarını geçtiğimiz hafta iyi hücum performansıyla telafi etti. Bu hafta Lazio deplasmanına konuk olacak olan Verona, son haftayı galibiyetle kapatan takımlardan biri olsa da, güven vermemeye devam etti.

Lazio – Hellas Verona Maç Bilgileri

Lazio – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio cephesinde Danilo Cataldi kart cezalısı. Verona takımında bu hafta Roberto Piccoli’nin sakatlığı devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Manuel Lazzari, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Mattia Zaccagni, Ciro Immobile.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Davide Faraoni, Panagiotis Retsos, Darko Lazovic, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Thomas Henry, Kevin Lasagna, Diego Coppola.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nin ilk haftasında kazanan Lazio, İtalya Serie A Ligi’nde ise sadece Napoli derbisini kaybetti. Sezona iki kulvarda birden iyi bir başlangıç yapan ev sahibi, galibiyetlerine Hellas Verona karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio iç sahada rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi 2 golle kazanırken, Hellas Verona karşısında kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.