Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Lyon İddaa Tahmini 11.09.2022

İddaa fikstüründe 11 Eylül Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, iki ezeli rakip Monaco ile Lyon kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 21:45.

Hovarda, Monaco galibiyetine 2.50, beraberliğe 3.70, Lyon galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.22, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 2.39 oran veriyor.

Monaco Lige Galibiyetle Döndü

Fransa Ligue 1’de 4 maçtır puan kayıplarına devam eden Monaco, kötü gidişata Nice deplasmanında 1-0’lık galibiyetle son verdi. Sezonu galibiyetle açsa da üst üste 4 maçta yaşanan puan kayıpları ev sahibinde moralleri bozarken, UEFA Avrupa Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala Ligue 1 sahnesinde galip gelmeyi başaran Philippe Clement’in öğrencileri, Kızılyıldız deplasmanına moralli çıktı ve H Grubu’nda açılışı 2-1’lik galibiyetle yaptı. 4 hafta boyunca kabus gibi günler yaşayan Monaco, savunmada verdiği açıklarla rakipleri karşısında zor anlar yaşamıştı. Lens ve Troyes karşısında 4’er gol yiyerek mağlup olan, PSG ve Rennes karşısında ise 1-1’lik beraberliklerle yetinen ev sahibi, son maçında kalesini gole kapatarak kazandı. Yükselişe geçmeyi başaran Monaco bu hafta sahasında ezeli rakibi Lyon’u konuk edecek.

Lyon 5 Hafta Sonra Kaybetti

Fransa Ligue 1’de ilk 5 hafta namağlup bir performans grafiği orta koyan Lyon, harika performansını 5-0’lık Angers galibiyetiyle taçlandırırken, ilk mağlubiyetini hafta içi erteleme maçında Lorient’e karşı aldı. Peter Bosz ve öğrencileri, ilk kez savunmada bu kadar etkisiz kalırken, Lacazaette ve Tete’nin iyi hücum performansı mağlubiyete çare olamadı. İlk 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplamayı başaran Lyon, Monaco deplasmanında galibiyetlerine geri dönmek istiyor. 6 haftada 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, sezon başında hücum hattına yaptığı takviyelerle hücumcu bir takım kimliğine büründü. Lorient karşısında ilk haftasını yapan Lyon, ilk 5 haftada sergilediği futbolla rüştünü ispatladı.

Lyon – Monaco Maç Bilgileri

Monaco – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco cephesinde Kevin Volland’ın sakatlığı devam ediyor. Lyon takımında ise Julian Pollersbeck’in sakatlığı bulunuyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Castello Lukeba, Malo Gusto, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Thiago Mendes, Tete, Corentin Tolisso, Alexandre Lacazette, Toko Ekambi.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden aldığı üst üste galibiyetlerle yükselişe geçen Monaco ve geçtiğimiz hafta ligde ilk mağlubiyetini aldıktan sonra toparlanmak isteyen Lyon karşı karşıya gelecek. Bu sezon gol sorunu yaşamayan iki takımın mücadelesinde 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Hovarda Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.54

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, tam 3 gol atıldı. Monaco 2 golle kazanırken, Lyon ise tek golle deplasmanda mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.