Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Clermont Bahis Tahmini 11.09.2022

Fransa Ligue 1‘de 7. hafta heyecanı 11 Eylül Pazar günü devam ediyor. Günün ilk maçında Strasbourg ile Clermont karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 14:00’te sahne alacam maçı, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hovarda, Strasbourg galibiyetine 1.70, beraberliğe 3.95 Clermont galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Strasbourg Galibiyete Hasret

Strasbourg yeni sezonda sakatlıklarla boğuşurken, 6 haftanın tamamında puan kaybetti. Ev sahibinde Gerzino Nyamsi, Thomas Delaine, Dimitri Lienard, Lucas Perrin ve Sanjin Prcic’in sakatlıkları devam ederken, 6 hafta 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle sona erdi. Son 2 hafta Nantes ve Brest karşısında 1’er puana razı gelen Julien Stephane’nin öğrencileri, kalesinde 7 gole engel olmayı başaramazken, rakip filelere ise 5 gol gönderebildi. Nantes karşısında üstünlüğünü korumayı başaramayan ev sahibi, Brest karşısında ise 10 kişiyle 1-0 geriden gelmeyi başardı. Son hafta 10 kişi ortaya koyduğu mücadeleyle toparlanma sinyalleri veren Strasbourg, sahasında Clermont’u konuk edecek. Galibiyete hasret kalan ev sahibi, skor üretmekte zorlanmasa da kötü savunma performansıyla güven vermeyi başaramadı.

Clermont Evinde Kazandı

Clermont, Fransa Ligue 1 sahnesinde 6. haftayı galibiyetle kapatan takımlar arasında yer alıyor. İç sahada Toulouse’u konuk eden Clermont, Maxime Gonalons ve Muhammed Cham Saracevic’in golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı. Lorient ve Marsilya karşısında alınan mağlubiyetlerin ardından, Toulouse galibiyeti konuk ekipte moralleri yerine getirdi. 6 haftadan 3 galibiyet, 3 mağlubiyetle 9 puan toplamayı başaran konuk ekip, yeni sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. 6 hafta sonunda 8 gol bulan Clermont, kalesinde ise 10 gole izin verdi. PSG, Lorient ve Marsilya gibi dişli rakipleri karşısında mağlup olmaktan kurtulamayan konuk ekip, alt sıralardaki rakipleri karşısında ise galibiyet hedefine ulaştı.

Strasbourg – Clermont Maç Bilgileri

Strasbourg – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Gerzino Nyamsi, Thomas Delaine, Dimitri Lienard, Lucas Perrin ve Sanjin Prcic’in sakatlıkları devam ediyor. Clermont cephesinde ise Maxime Gonalons kart cezalısı. Mehdi Zeffane’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Maxime Le Marchand, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dany Jean, Adrien Thomasson, Lebo Mothiba, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Florent Ogier, Mateusz Wieteska, Neto, Muhammed Cham Saracevic, Maxime Gonalons, Saif-Eddine Khaoui, Johan Gastien, Jim Allevinah, Komnen Andric.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, sezonun ilk galibiyetini almak isteyen Strasbourg ve galibiyetlerini seriye dönüştürmek isteyen Clermont’un, karşılıklı gollerle haftayı tamamlayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda skor üretmeyi başaramadığı mücadelede 1’er puana razı geldi. İki takımda hem galibiyet hem de gol için yetersiz kalırken, Strasbourg evinde 10 kişiyle kaybetmedi.