Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Reims Bahis Tahmini 11.09.2022

11 Eylül Pazar günü Fransa Ligue 1 sahnesinde 7. hafta mücadeleleri sahne alırken, Toulouse sahasında Reims‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak.

Hovarda, Toulouse galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.55, Reims galibiyetine ise 2.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Toulouse Düşüşe Geçti

Karşılaşamaya ev sahipliği yapacak olan Toulouse, Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı mağlubiyetlerle geçirdi. Philippe Montanier ve öğrencileri ilk 3 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, son 3 haftada ise en zayıf halkalar arasında yer aldı. İlk 3 hafta Nice ve Lorient karşısında 1’er puana razı gelen, Troyes deplasmanından ise 3-0’lık galibiyetle dönen ev sahibi, son 3 haftayı Nantes, PSG ve Clermont mağlubiyetleriyle geçirdi. Son 3 haftada 1 gol bulan Toulouse, kalesinde ise tam 8 gole engel olamadı. Savunma zafiyetleriyle son haftalarda dikkat çeken Toulouse, hücum etkisini de kaybetmiş görünüyor. Yeniden toparlanmak isteyen ligin yeni temsilcisi, bu hafta sahasında en yakın rakiplerinden Reims’i konuk edecek.

Reims Vites Yükseltti

Geçtiğimiz hafta sahasında Lens’i konuk eden Reims, ilk yarısı golsüz beraberlikle geçilen mücadelede üstünlüğü 72. dakikada Folarin Balogun’un golüyle yakaladı. Bitime 8 dakika kala kalesinde beraberlik golüne engel olamayan Reims, ligin namağlup takımlarından Lens karşısında galibiyeti kaçırdı. Sezona üst üste 2 mağlubiyetle başlayan konuk ekip, son 4 haftada ise hiçbir rakibin geçit vermedi. 3 beraberlik, 1 galibiyetle 6 puan toplayan Oscar Garcia’nın öğrencileri, Angers deplasmanında aldığı 4-2’lik galibiyetin ardından, Lens ile 1-1 berabere kaldı. Son haftalarda iyi performans sergilemeye başlayan Reims, henüz alt sıralardan kurtulamadı. Konuk ekip bu hafta en yakın rakibi Toulouse karşısında kazanarak, alt sıralardan kurtulmak istiyor.

Toulouse – Reims Maç Bilgileri

Toulouse – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Toulouse Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse takımında Rafael Ratao, Theocharis Tsingaras ve Rhys Healey’in sakatlıkları devam ediyor. Reims cephesinde ise Azor Matusiwa’nın sakatlığı devam ediyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Rasmus Nicolaisen, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Mikkel Desler, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Rafael Ratao, Zakaria Aboukhlal.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, Andrew Gravillon, Bradley Locko, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Kamory Doumbia, Marshall Munetsi, Junya Ito.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 6. hafta geride kalırken maç kazanmakta zorlanan Toulouse ve Reims kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelede iki takımında galibiyet hedefine ulaşamsa dahi, skor bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Reims 10 kişi kaldığı mücadeleden mağlubiyetle ayrıldı ve 4 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti. Toulouse ise iç sahada Zakaria Aboukhlal’ın tek golüyle kazandı.