TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Başakşehir İddaa Tahmini 12.09.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Beşiktaş ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 2.05, beraberlik 3.57, Başakşehir kazanır ise 3.61 olarak açıklanmış.

Beşiktaş Liderlik Peşinde

Beşiktaş, Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Geride kalan 5 haftada 13 puan toplayan Valerien Ismael’in ekibi, henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Ankaragücü deplasmanında 3-2’lik galibiyet ile döndüler. Bu sezon tek puan kaybını Alanyaspor deplasmanında yaşayan Siyah Beyazlılar, lider Konyaspor’un sadece 1 puan gerisinde. Bu hafta Başakşehir karşısında kazanırlarsa, Süper Lig’de tekrardan liderliğe yükselecekler. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Josef De Souza kart cezalısı. Rachid Ghezzal ve Dele Alli’nin ise sakatlıkları bulunuyor.

Başakşehir’in Mağlubiyeti Yok

Başakşehir’de bu sezon Süper Lig’de mağlubiyet yüzü görmeyen takımlardan biri. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor’u konuk eden İstanbul ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Hearts’a konuk olan Emre Beleözoğlu’nun öğrencileri, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve gruba 3 puan ile başladı. Süper Lig’de bu sezon 4 maçta 10 puan toplayan Başakşehir, zirve takibini devam ettiriyor. Bu hafta Vodafone Park’da Beşiktaş’a konuk olacak Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Beşiktaş – Başakşehir Maç Bilgileri

Beşiktaş – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Josef De Souza kart cezalısı. Rachid Ghezzal ve Dele Alli’nin ise sakatlıkları bulunuyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Romain Saiss, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Berkay Vardar, Kevin Nkoudou, Wout Weghorst, Jackson Muleka

Başakşehir'n İlk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Nacer Chadli, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Beşiktaş’ta hücumda önemli bir eksik var ama Muleka’da formda. Başakşehir, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Konferans Ligi’nde de Hearts’ı 4 gollle geçtiler ve çok formdalar. Beşiktaş’ta taraftarı önünde iyi oynuyor. Bol gollü ve zekli bir karşılaşma olur. Tercihim 2.5 gol üstü.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, sürpriz yaptı. Vodafone Park’da Beşiktaş’ı Traore’nin tek golüyle 1-0 mağlup ettiler ve Süper Lig’de 2. sıraya yükseldiler.