İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.09.2022

12 Eylül Pazartesi günü için Süper Lig ve La Liga maçlarından oluşturduğum iddaa kuponum hazır.

Almeria – Osasuna: 2.5 ALT, 1.49 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Almeria, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. La Liga’nın 4. haftasında Valladolid deplasmanına konuk olan Rubi’nin öğrencileri, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Valladolid karşısında vasat bir performans gösterdiler ve pozisyon bulmakta zorlandılar. Maçın uzatma dakikalarında yediği golle kaybeden Almeria, bu sezon La Liga’da 2. yenilgisini yaşadı. La Liga’da ilk 4 hafta sonunda sadece Sevilla karşısında kazanabilmişlerdi. Bu hafta ise Juegos Mediterraneos’da Osasuna’yı konuk edecekler. Maç öncesinde Almeria’da Ivan Martos, Alex Centelles ve Gonzalo Melero sakat olan isimler. Osasuna, bu sezon La Liga’da özellikle El Sadar’da oynadığı maçlarda önemli sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu El Sadar’da konuk ettikleri Rayo Vallecano’yu 2-1 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da 4 hafta geride kaldı ve Jagoba Arrasate’nin öğrencilerinin 3 galibiyeti bulunuyor. 9 puan toplamayı başaran Osasuna, bu galibiyetlerin tamamını iç sahada elde etti. Deplasmanda oynadıkları tek maçta ise Benito Villamarin’de Real Betis’e 1-0 kaybettiler. Bu hafta Almeria deplasmanına konuk olacak Osasuna’da eksik bulunmuyor. Osasuna, bana göre maçın favorisi. La Liga’da ilk 4 haftada 9 puan toplayarak dikkat çektiler. Almeria ise geçen hafta Valladolid deplasmanına çok etkisizdi. Poziyon bulmakta bile zorlandılar. Osasuna karşısında da işleri zor. Düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. 2.5 gol barajı aşılmaz.

Adana Demirspor – Trabzonspor: 2.5 ÜST, 1.59 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Tayyip Talha’nın attığı golle 1 puanı kurtaran Adana Demirspor, Süper Lig’de bu sezon 9 puan topladı. Ligde tek mağlubiyetini, Kadıköy’de Fenerbahçe deplasmanında aldılar. Hücum anlamında ligin üretken takımlarından biri olan Adana Demirspor, transfer döneminin son gününde Guldbrandsen ve Emre Akbaba gibi 2 önemli oyuncuyu da kadrosuna katmayı başardı. Bu hafta Trabzonspor’u konuk edecek Adana Demirspor’da eksik bulunmuyor. Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Ümraniyespor deplasmanında 3 puan ile dönmüştü. Trezeuet’in ikinci yarıda attığı golle maçı 1-0 kazandılar. 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Bordo Mavililer, hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi mesaisindeydi. Ferencvaros deplasmanına konuk olan Trabzonspor, rakibine 3-2 kaybetti. Süper Lig’de bu sezon 9 puan toplayan Bordo Mavililer, lider Konyaspor’un 5 puan gerisinde. Bu hafta Adana Demirspor deplasmanına konuk olacak Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen, Edin Visca, Serkan Asana, Dorukhan Toköz ve Bruno Peres’in sakatlıkları devam ediyor. Adana Demirspor, hücumda üretken bir takım. Bu sezon oynadıkları 5 Süper Lig maçında da gol buldular. Trabzonspor’da bu sezon oynadığı 3 deplasman maçında da skor üretti. Gollü bir karşılaşma olur. En az 3 gol izleriz. Tercihim 2.5 gol üstü.

Beşiktaş – Başakşehir : 2.5 ÜST, 1.64 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Beşiktaş, Süper Lig’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Geride kalan 5 haftada 13 puan toplayan Valerien Ismael’in ekibi, henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Ankaragücü deplasmanında 3-2’lik galibiyet ile döndüler. Bu sezon tek puan kaybını Alanyaspor deplasmanında yaşayan Siyah Beyazlılar, lider Konyaspor’un sadece 1 puan gerisinde. Bu hafta Başakşehir karşısında kazanırlarsa, Süper Lig’de tekrardan liderliğe yükselecekler. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Josef De Souza kart cezalısı. Rachid Ghezzal ve Dele Alli’nin ise sakatlıkları bulunuyor. Başakşehir’de bu sezon Süper Lig’de mağlubiyet yüzü görmeyen takımlardan biri. Geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor’u konuk eden İstanbul ekibi, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Hearts’a konuk olan Emre Beleözoğlu’nun öğrencileri, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı ve gruba 3 puan ile başladı. Süper Lig’de bu sezon 4 maçta 10 puan toplayan Başakşehir, zirve takibini devam ettiriyor. Bu hafta Vodafone Park’da Beşiktaş’a konuk olacak Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Beşiktaş’ta hücumda önemli bir eksik var ama Muleka’da formda. Başakşehir, son haftalarda üst üste galibiyetler alıyor. Konferans Ligi’nde de Hearts’ı 4 gollle geçtiler ve çok formdalar. Beşiktaş’ta taraftarı önünde iyi oynuyor. Bol gollü ve zekli bir karşılaşma olur. Tercihim 2.5 gol üstü.

Toplam İddaa Oranı: 3.88

Bets10 Bahis Oranı: 168.00