UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Salzburg İddaa Tahmini 14.09.2022

Chelsea sahasında Salzburg‘u konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 2. hafta mücadelesi 14 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Chelsea galibiyetine 1.35, beraberliğe 5.64, Salzburg galibiyetine ise 8.76 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Chelsea’de Göreve Potter Geldi

Chelsea cephesinde Thomas Tuchel dönemi resmen sona erdi. İngiltere Premier Lig’de açılışı ilk 6 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle yapan Chelsea, sonuçlardan ziyade sergilediği futbolla beklentilerin altında kaldı. Tuchel önderliğinde Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde açılışı mağlubiyetle yapınca tecrübeli teknik adamın görevine son verdi. Konuk olduğu Dinamo Zagreb deplasmanında 90 dakika boyunca etkisiz bir oyun ortaya koyan Chelsea, evine 1-0’lık yenilgiyle döndü. İngiltere Premier Lig’de son 2 haftayı bay geçen ve dinlenme fırsatı bulan ev sahibi, bu süreçte göreve Graham Potter’i getirdi. Chelsea yeni hocasıyla ilk maçında galibiyet hedefliyor.

Salzburg Golcülerine Güveniyor

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nun ilk haftası sahasında Milan’ı konuk eden Salzburg, iyi oynadığı ve 1-0 öne geçmeyi başardığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan ve takımın en golcü ismi olan Okafor, 28. dakikada harika bir golle takımını 1-0 öne geçirmeyi başarırken, konuk ekip üstünlüğünü sadece 12 dakika koruyabildi. Galibiyete çok yaklaşmalarına karşın puan kaybetseler de, Avusturya temsilcisi oyun olarak Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptı. Avusturya Bundesliga sahnesinde 6’da 6 yapmayı başaran Matthias Jaissle’nin öğrencileri, bu sezon tüm maçlarında skor üretmeyi başardı. İki kulvarda birden 9 maça çıkan ve 22 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekipte, Okafor, Nicolas Capaldo ve Fernando  sezona iyi başlangıçlar yaparken, hücum yükünü sırtlandı. Salzburg bu hafta zorlu Chelsea deplasmanında sürpriz arayacak.

Chelsea – Salzburg Maç Bilgileri

Chelsea – Salzburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wembley Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de bu hafta N’Golo Kante’nin sakatlığı bulunuyor. Salzburg takımında Mamady Diambou, Justin Omoregie, Oumar Solet, Maximilian Wöber ve Luka Sucic’şn sakatlıları devam ediyor.

Chelsea'nin11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Bernardo, Starhinja Pavlovic, Amar Dedic, Nicolas Capaldo, Dijon Kameri, Nicolas Seiwald, Maurits Kjaergaard, Noah Okafor, Fernando.

İddaa Tahmini

Cheslea kötü gidişatın ardından çareyi teknik adam değişikliğinde aradı. Yeni hocasıyla ilk maçına çıkacak olan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nde ilk galibiyetini almak istiyor. Salzburg ise yaptığı iyi başlangıcın ardından deplasmanda kazanmak istiyor. İki takımında karşılaşmada skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea karşılaşmada Raheem Shaquille Sterling’in golüyle 1-0’lık üstünlüğü yakalarken, Salzburg rakibine Noah Okafor ile karşılık verdi ve mücadeleden kazanan çıkmadı. İki takımda 90 dakika sonunda gol katkısı vermeyi başardı.