İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.09.2022

13 Eylül Salı günü için UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarından oluşturduğum iddaa kuponum hazır.

Porto – Club Brugge: MS 1, 1.25 (iddaa) – 1.42 (Bets10) ; Porto, grubun ilk maçında Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’in konuğuydu. Uzatma dakikalarında geriye düşen Porto, Uribe’nin penaltı golüyle durumu eşitledi ama 90+10’da Mario Hermoso’nun golüyle maçı 2-1 kaybettiler ve Şampiyonlar Ligi’ne puansız başladılar. Hafta sonu ise ligde Chaves’i konuk eden Porto, rakibini rahat bir oyun ile 3-0 mağlup ederek moral buldu. Grubun 2. Maçında Bayer Leverkusen’i konuk edecek Porto’da golcü Mehdi Taremi’nin kart cezalısı olduğunu belirtelim. Club Brugge, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyet ile merhaba dedi. Geçtiğimiz hafta içi Jan Breydel’de Bayer Leverkusen’i konuk eden Belçika temsilcisi, Loubadhe Abakar Sylla’nın ilk yarıda attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Galibiyete rağmen ikinci yarıda sönük kaldılar ve kazandıkları için şanslı olduklarını belirtelim. Bayer Leverkusen’in attığı 2 gol, VAR sebebiyle iptal edilmişti. Belçika Ligi’nde ise üst üste galibiyetler alan Carl Hoefkens’in ekibi, geçen hafta RFC Searing’i deplasmanda 2-0 ile geçti ve üst üste 5. galibiyetini aldı. Bu hafta grubun 2. maçında Porto’ya konuk olacak Club Brugge’da Noa Lang ve Clinton Mata’nın sakatlıkları bulunuyor. Porto’dan grubun 2. Maçında galibiyet bekliyorum. İlk maçta Atletico Madrid’e karşı dramatik bir mağlubiyet yaşadılar. Club Brugge, ilk hafta Bayer Leverkusen’i mağlup etmesine rağmen güven vermedi. Porto’dan 3 puan beklentim var.

Bayer Leverkusen – Atletico Madrid: MS 2, 2.14 (iddaa) – 2.48 (Bets10) ; Bayer Leverkusen, geçtiğimiz hafta grubun ilk maçında Club Brugge karşısında 1-0 kaybetmişti. 2. Yarıda gösterdikleri performans etkileyiciydi ama bir türlü golü bulamadılar. Attıkları 2 gol de VAR sebebiyle iptal edildi. Bundesliga’da ise Hertha Berlin deplasmanında da puan kaybeden Gerardo Seoane’nin ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Bundesliga’da bu sezon oynadıkları 6 maçta sadece 1 galibiyetleri var. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Porto’ya konuk olacak Bayer Leverkusen’de Amine Adli, Karim Bellarabi ve Andrei Lunev’in sakatlıkları bulunuyor. Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde B Grubun ilk maçında 3 puan almayı başardı. Wanda Metropolitano’da konuk ettikleri Porto’yu 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Maçın uzatma dakikalarında 2 gol bulan Diego Simeone’nin ekibi, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyet ile merhaba dedi. Hafta sonu ise La Liga’da Celta Vigo’yu 3-1 mağlup eden Atletico Madrid’de moraller yerinde. Grubun favorisi olarak gösterilen Atletico Madrid, 2. maçta Bayer Leverkusen’e konuk olacak. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Matheus Cunha ve Stefan Savic’in sakatlıkları sürüyor. Bayer Leverkusen, gruba puansız başladı. İlk maçta Club Brugge’e 1-0 kaybettiler. Bundesliga’da da gidişat kötü. Atletico Madrid, grubun ilk maçında Porto’yu 2-1 mağlup etti. Hafta sonu ise Celta Vigo’yu 3-1 ile geçtiler. Grubun 2. Maçında da kazanırlar ve 2’de 2 yaparlar.

Liverpool – Ajax: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; Liverpool’da işler pek yolunda gitmiyor. Premier Lig’de sezona kötü başlayan Jurgen Klopp’un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde de grubun ilk maçında ağır bir mağlubiyet yaşadı. Napoli deplasmanına konuk olan Liverpool, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Kağıt üzerinde grubun en güçlü takımı olarak gösterilen Liverpool, grubun 2. maçında ise Anfield’da Ajax’ı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta sonu İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in vefatı sebebiyle Premier Lig’de maç oynanmadığını da belirtelim. Karşılaşma öncesinde Liverpool’da Jordan Henderson, Naby Keita, Curtis Jones ve Diogo Jota’nın sakatlıkları devam ediyor. Ajax, Şampiyonlar Ligi’ne farklı bir galibiyet ile başladı. Grubun ilk maçında Rangers’ı konuk eden Hollanda ekibi, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Maçın başından sonuna dek üstün bir oyun ortaya koyan Alfred Schreuder’in öğrencileri haklı bir galibiyet elde etti. Hollanda Eredevisie’de ise üst üste galibiyetlerini sürdüren Ajax, geçtiğimiz hafta sonu Heerenveen karşısında 5-0 kazandı ve liderliğini sürdürdü. 6 hafta sonunda 18 puan toplayan Ajax, en yakın takipçisi Feyenoord’un 2 puan önünde. Şampiyonlar Ligi A Grubunda 2. maçına çıkacak olan Ajax, Liverpool’a konuk olacak. Maç öncesinde Ajax’da Owen Wijndal’ın sakatlığı devam ediyor. Liverpool, grubun ilk maçında Napoli deplasmanında şok bir mağlubiyet yaşadı. Rakibine 4-1 kaybettiler ve Şampiyonlar Ligi’ne puansız başladılar. Premier Lig’de de sezona kötü bir başlangıç yapan Liverpool’un sadece 2 galibiyeti var. Anfield’da bu hafta Ajax’ı konuk edecekler. Liverpool’dan reaksiyon bekliyorum. Jurgen Klopp’un ekibi taraftarı önünde kazanır ve moral bulur.

Toplam İddaa Oranı: 3.58

Bets10 Bahis Oranı: 5.48