UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Benfica İddaa Tahmini 14.09.2022

Juventus sahasında Benfica‘yı konuk ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 2. hafta mücadelesi 14 Eylül Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 2.28, beraberliğe 3.50, Benfica galibiyetine ise 3.26 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.95 oran kazandırıyor.

Juventus Toparlanmak İstiyor

Juventus cephesinde işler yolunda gitmiyor. Massimiliano Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’dne namağlup bir performans grafiği ortaya koymayı başarsa da, 6 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabildiklerini söyleyelim. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun ilk haftasında PSG deplasmanına konuk olan Juventus, tarihinde ilk kez rakibine 2-1 kaybetti. Maça iyi başlamayan ve savunmada verdiği açıkların bedelini 2-0 geriye düşerek ödeyen ev sahibi, ikinci yarıda oyun etkisini arttırmayı başarmasına rağmen, geri dönüş için yeterli olamadı. PSG mağlubiyetinin ardından İtalya Serie A Ligi’nde Salernitana karşısına çıkan ev sahibi, 8 kişi tamamladığı mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Üst üste gelen kayıplar ev sahibinde moralleri bozdu. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan Juventus, gruba galibiyetle başlayan Benfica’yı sahasında konuk edecek.

Benfica Doludizgin

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda, PSG, Juventus ve Maccabi Haifa ile mücadele edecek olan Benfica, ilk hafta evinde Maccabi Haifa’yı 2-0 mağlup ederek, ilk 2 yarışında ben de varım demeyi başardı. Roger Schmidt ve öğrencileri bu sezon iki kulvarda birden çıktığı tüm maçları kazandı. Tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan Benfica, Portekiz Premier Ligi’nde 6’da 6 yapmayı başarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3. Eleme Turu’ndan itibaren çıktığı 5 maçı kazandı. Maccabi Haifa karşısında Rafa Silva ve Alejandro Grimaldo’nun golleriyle galip gelen Benfica, bu sonuçla birlikte tüm maçlarda skor üretmeyi başardı. Yeni sezona fırtına gibi başlayan konuk ekip, şu ana dek en zorlu sınavına Juventus deplasmanında çıkacak. 11 maçta 28 gol bulan Benfica, iyi hücum performansıyla galibiyetlerine Juventus karşısında devam etmek istiyor.

Juventus – Benfica Maç Bilgileri

Juventus – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Paul Pogba, Wojciech Szczesny ve Federico Chiesa’nın sakatlıkları devam ediyor. Benfica’da Morato ve Joao Victor’un sakatlıkları bulunuyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odisseas Vlachodimos, Alex Grimaldo, Jan Vertonghen, Nicolas Otamendi, Alexander Bah, Julian Weigl, Adel Taarabt, Goncalo Matias Ramos, Petar Musa, David Neres, Rafa Silva.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Juventus, PSG mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak istiyor. Juventus iç saha etkisiyle Benfica karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.96

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Juventus, Şampiyonlar Ligi mağlubiyetlerine devam ediyor. Ev sahibi henüz 4. dakikada üstünlük golünü Arkadiusz Milik ile bulurken, skoru korumayı başaramadı ve evinde 2-1 mağlup oldu.